Konyaspor’un kritik haftaları

Konyaspor’un kritik haftaları

Atiker Konyaspor’un önünde kritik haftalar var. Yeşil-beyazlı ekip bu kritik haftalarda en yakın rakipleri Osmanlı ve Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Atiker Konyaspor bu maçları kazanarak ateş hattından çıkmak istiyor

Spor Toto Süper Ligde kalan haftalarda kümede kalma mücadelesi verecek olan Atiker Konyaspor’u kritik maçlar bekliyor. Deplasmanda maç kazanmakta zorlanan yeşil-beyazlı ekip Osmanlı maçını kazanmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip kümede kalmak için kalan tüm maçlara final gözüyle bakıyor. Atiker Konyaspor, geride kalan 26. Haftada sıralamada averajla düşme hattında yer aldı.

HER MAÇ FİNAL

.Kümede kalmak isteyen yeşil-beyazlı ekip iç saha dış saha ayrımı yapmadan tüm maçlarını kazanmak istiyor. Deplasmanda kötü performans sergileyen Atiker Konyaspor evinde oynayacağı maçları da kazanmak zorunda.

Atiker Konyaspor kalan 10 haftada Antalyaspor, Osmanlıspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor gibi kümede kalma mücadelesi veren ekiplerle karşılaşacak. Bu maçlar 6 puanlık karşılaşmalar olarak öne çıkıyor. Konyaspor’un kalan maçları şu şekilde: Galatasary Osmanlıspor(D), Sivasspor, Antalyaspor(D), Kasımpaşa, Bursaspor(D), Karabükspor(D), Göztepe, Fenerbahçe (D)

RAKİPLERİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Atiker Konyaspor oynayacağı maçları kazanarak rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Rakiplerin fikstürleri ise şu şekilde:

GENÇLERBİRLİĞİ: Yeni Malatya(D), Galatasaray, Kayserispor(D), Osmanlıspor, Sivasspor(D), Antalyaspor, Kasımpaşa(D), Bursaspor)

ALANYASPOR: Beşiktaş (D), Akhisar, Yeni Malatya (D), Galatasaray, Kayseri(D), Osmanlı, Sivas(D), Antalya.

OSMANLISPOR: Konyaspor, Fenerbahçe (D), Trabzon, Gençlerbirliği(D), Başakşehir, Alanya(D), Beşiktaş, Akhisar(D)

ANTALYASPOR: Bursaspor, Karabük(D), Konyaspor, Fenerbahçe(D), Trabzonspor, Gençlerbirliği (D), Başakşehir, Alanya(D)

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.