Konyaspor'un kaptanı Sitya nikahını Karatay'da kıydırdı! İşte gerekçesi

Konyaspor'un kaptanı Sitya nikahını Karatay'da kıydırdı! İşte gerekçesi

TÜMOSAN Konyaspor'un başarılı kaptanı Guilherme Sitya, Başakşehir maçı sonrası nikah yaptı. Sitya nikahını Karatay'da kıydırdı. İşte gerekçesi...

Konyaspor'un kaptanı Sitya'nın nikahını neden Karatay'da kıydırdığı öğrenildi. TÜMOSAN Konyaspor'un başarılı kaptanı Guilherme Sitya, Başakşehir maçı sonrası nikah yaptı. Hayatını Maria Eduarda Da Rocha Medeiros ile birleştiren Sitya'nın nikahı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından Karatay Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyıldı.

aa-20240129-33560971-33560966-konyasporun-brezilyali-futbolcusu-dunya-evine-girdi-001.jpg

Birçok taraftar başta olmak üzere, Konyalılar “Sitya, nikahını niçin Karatay'da kıydırdı” sorusunun cevabını merak etti. Merhaba Gazetesi, Konyaspor'un başarılı sol beki Guilherme Sitya'nın nikahını neden Karatay'da kıydırdığının ayrıntısına ulaştı. Sitya'nın, Karatay'da oturduğu öğrenildi. Bu nedenle de geçtiğimiz hafta Karatay Belediyesi'nden nikah için işlem yaptırıp, sıra aldığı bilgisine ulaşıldı.

aa-20240129-33560971-33560967-konyasporun-brezilyali-futbolcusu-dunya-evine-girdi.jpg

Konyaspor taraftarının göz bebeği Sitya'nın nikahını da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Birçok Konyalı, “Biz, Konyaspor'un kaptanı Sitya'yı Selçuklu'da oturuyor biliyorduk. Nikahının Karatay'da yapıldığını görünce çok şaşırdık. Kendisine mutluluklar dileriz” dedi.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum