Konyaspor’un kamp kadrosu belli oldu

Konyaspor’un kamp kadrosu belli oldu

Atiker Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları 3 temmuzda başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin ilk etap kamp kadrosu belli oldu. Sözleşmesi biten oyuncular ile birlikte genç stoper Abdülkerim Bardakçı’nın ismi kadroda yer almadı

Atiker Konyaspor'un 3 temmuz tarihinde başlayacak yeni sezon kampı öncesinde kampa katılacak oyuncuların isimleri belli oldu. Yeşil-beyazlı ekipte sözleşmesi biten oyuncular kamp kadrosunda yer almadı. Atiker Konyaspor’un yeni sezon hazırlık kampına ise Anadolu Selçukspor’dan sadece Seddar Karaman davet edildi. Yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosunda bulunan isimler şu şekilde:

KALECİLER: Serkan Kırıntılı, Patrick Carlgren, Abdülaziz Demircan, Kadir Kaan Yalçın,

DEFANS: Ali Turan, Jagos Vukovic, Selim Ay, Candemir Aktav, Barry Douglas, Nejc Skubic,

ÖNLİBERO: Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Jens jonsson, İsmail Güven

ORTA SAHA: Deni Milosevic, Ömer Ali Şahiner, Emre Can Atilla,  Moryke Fofana,

FORVET VE SANTRAFOR: Halil İbrahim Sönmez, Riad Bajic, Ioan Hora,Mücahit Can Akçay, Seddar Karaman.

KAMP 3 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Yeşil-beyazlı ekip, 3 Temmuz Pazartesi günü Konya'da toplanacak. Konyaspor, bir süre Kayacık Tesisleri'nde çalıştıktan sonra ikinci etap kampı için Erzurum'a geçecek. Yeşil-beyazlı ekip, Erzurum kampının ardından ise yurt dışı kampına gidecek.

2 hafta sürmesi beklenen yurt dışı kampının Avurturya'da yapılması düşünülüyor. Konyasporlu yetkililer kamp yerini görmek için bugün Avusturya'ya giderek incelemelerde bulunacak. Konyaspor, yurt dışı kampında Avrupa takımlarıyla hazırlık maçlarında karşılaşacak. Konyaspor, Avrupa kampının ardından Süper Kupa mesaisi için yurda dönecek.

KADRODA İKİ KİRALİK İSİM YER ALDI   

Atiker Konyaspor’un yeni sezon ilk etap hazırlık kamp kadrosuna geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren İsmail Güven ve Vedat Bora yer alırken Abdülkerim Bardakçı ve Recep aydın yer almadı.   

İsmail Güven geçtiğimiz sezonu Denizlispor’da kiralık geçiren İsmail Güven 16 maçta forma giydi. Vedat Bora ise sezonu Samsunspor’da kiralık olarak tamamladı. Bora 16 maçta forma giydi. Recep Aydın ise Giresunspor’da başarılı bir sezon geçirdi. Aydın takımı ile Play-Off mücadelesinde de süre aldı.   

ABDÜLKERİM KAMP KADROSUNA ALINMADI

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Samsunspor’da kiralık olarak geçiren Atiker Konyaspor’un genç stoperi Abdülkerim Bardakçı yeşil-beyazlı ekibin yeni sezon kamp kadrosuna alınmadı. Stopur mevkiinde eksiği olan Atiker Konyaspor’un sözleşmesi 2020 yılına kadar uzatılan genç oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmemesi akıllara Bardakçı başka bir takıma mı kiralandı? sorusunu getirdi. Bardakçı’nın adı başta geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Samsunspor olmak üzere  bir çok kulüple anılıyor.

TRANSFER AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Atiker Konyaspor'da yeni sezon kamp kadrosuna alınmayan genç oyuncu Abdülkerim Bardakçı, transferi konusunda açıklama yapmıştı. Sezonun ikinci yarısını Samsunspor'da kiralık olarak geçiren Atiker Konyasporlu oyuncu Abdülkerim Bardakçı, yaptığı açıklamada, "Hakkımda çıkan transfer haberleri asılsızdır. Ben Konyaspor'un futbolcusuyum. Önümüzdeki sezon tamamen memleketimin takımı Konyaspor'a odaklanmış durumdayım" dedi. Abdülkerim sezonun ikinci yarısında Samsunspor forması altında 16 maça çıkmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu.

STOPERE TRANSFER YAPILACAK

Atiker Konyaspor’da stoper mevkiinde forma giyen ve sezonu Samsunspor’da kiralık olarak geçiren Abdülkerim Bardakçı’nın kamp kadrosuna alınmaması bu mevki için transfer düşünüldüğünü ispatladı. Abdülkerim’in yerine Candemir Aktav kamp kadrosuna dahil edildi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER DE ALINMADI

Atiker Konyaspor'da sözleşmesi sona eren isimler ilk etap kamp kadrosuna dahil edilmedi  Atiker Konyaspor'da Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu Alban Meha, Kibong Mbamba ve Dimitar Rangelov'un sözleşmeleri sona ermişti. Yeşil-beyazlı ekipte sözleşmeleri biten isimlerden takımda kalacak isim olmayacak. Konyaspor yönetimi konuyla ilgili olarak teknik direktör Mustafa Akçay ile görüşerek, sözleşmesi biten isimlerle yola devam etmeme kararı aldı.

ANADOLU’DAN SADECE TEK İSİM

Atiker Konyaspor sezonun ilk etap kampına Anadolu Selçukspor’un gol yollarındaki etkili oyuncusu Seddar Karaman’ı da dahil etti.  1994 doğumlu genç oyuncu, kampta teknik direktör Mustafa Akçay’ın gözüne girmeye çalışacak.  Genç oyuncu, geride kalan sezonda şanssız bir sakatlık yaşadı ve sezonu erken kapattı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve ilk haftalarda 3 gole ulaşan genç santrafor, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi sakatlanmıştı. Sakatlığı sonrası bıçak altına yatan golcü oyuncu, 4 ay sonra antrenmanlara başlayabilmişti.

Ferhat Türkoğlu merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum