Konyaspor’un hedefi sezonu 6. bitirmek

Konyaspor’un hedefi sezonu 6. bitirmek

Atiker Konyaspor sezonu 6. sırada bitirmek istiyor. Ancak yeşil-beyazlı ekibin bunu yapması için Akhisarspor galibiyeti yetmeyecek

 

Fenerbahçe, üst üste aldığı galibiyetlerle 6.lık potasına girdi. Son 2 haftada 4 puan kaybeden 5. lik şansını kaybeden Atker Konyaspor’a son haftada sahasında alacağı Akhsarspor galibiyeti yetmeyecek. İkili ve üçlü averajların devreye gireceği ihtimallerde yeşil-beyazlı ekip rakiplerinin de sonucunu yakından takip edecek.

Atiker Konyaspor, 6. olması adına kendi maçını kazanarak Fenerbahçe ile Antalyaspor’un oynayacağı maçın berabere bitmesini bekleyecek. Bu durumda Antalyaspor’dan ikili averajda üstün olan yeşil-beyazlı ekip, 43 puanda yer alan Alanyaspor’un Başakşehir maçını kazanması durumunda da üçlü averajda 6.olan takım olacak.

Diğer ihtimal ise Konyaspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor’un son hafta kazanması ve her 3 takımın da 46 puanda yer alması. Yeşil-beyazlı ekip bu durumda da üçlü averajda 6. olacak. Konyaspor ve Fenerbahçe kazanır, Alanyaspor da deplasmanda Başakşehr karşısında puan kaybederse ise 6. olan ekip sarı-lacvertliler olacak. Bu durumda Fenerbahçe ve Konyaspor 46 puanda yer alacak ve yeşil-beyazlı temsilcimize karşı ikili averajda üstün olan İstanbul ekibi, sezonu 6. olarak tamamlayacak.

Antalyaspor, deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmesi halinde ise Konyaspor, kendi maçını kazansa dahi ilk 6 dışında kalacak. Süper Lig’de bu hafta oynanacak maçlar önces nefesler tutulurken, sezonu 6. sırada tamamlayacak takım da merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.