Konyaspor’un fikstür avantajı var mı ?

Konyaspor’un fikstür avantajı var mı ?

Tümosan Konyaspor’da haftalar sonra küme düşme hattından çıkmanın mutluğu yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip bundan sonraki süreçte tekrar sıkıntı yaşamak istemiyor.

Trendyol Süper Lig’de 28. hafta tamamlandı. Tümosan Konyaspor Pendikspor deplasmanında aldığı kritik galibiyetle 4 basamak birden yükselerek ateş hattından çıktı ve 14.sırada haftayı tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip bundan sonraki süreçte tekrar sıkıntı yaşamak istemiyor daha üst sıralara çıkmanın planlarını yapıyor.
10 MAÇIN 6’SINI EVİNDE OYNAYACAK
Uzun haftalar sonra küme düşme hattından çıkan Tümosan Konyaspor ligin kalan 10 haftasında evinde 6 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçını ise deplasmanda oynayacak. Anadolu Kartalı bu fikstür avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyor.
Tümosan Konyaspor Adana Demirspor, Trabzonspor, Alanyaspor, Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray maçlarını evinde oynayacak.
Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, Sivasspor ve Kayserispor ile karşılaşacak.
YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ
Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz Pendikspor galibiyet sonrası temkinli konuştu.
Korkmaz, "Öncelikle bu güvenli yerdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Ben her zaman; bir sonraki adımı düşünerek hareket etmeyi doğru buluyorum. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bize ayrılan yerin tamamını doldurdular. Allah razı olsun. Burada kendimizi evimize gibi hissettik. Benim bütün camda ricam var. Bu maçta 3 puan aldık ama hiç rehavete girmeden Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. O maçı da kazanacağız İnşallah. Bizim deplasmanda kazandığımız 3 puan. Evet. Ama evimizdeki maçı kazanmazsak çok büyük kayıp yazar bize. Bunu taçlandırmamız lazım” ifadelerini kullandı.
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum