Konyaspor’un efsane isminden Ömer Korkmaz’a övgü

Konyaspor’un efsane isminden Ömer Korkmaz’a övgü

Konyaspor’un efsane kadrosunda yer alan ve taraftarın sevgilisi olan Jagos Vukovic yeşil-beyazlı ekipte yaşanan başkan değişikliği hakkında Merhaba Gazetesi’ne değerlendirmede bulundu.

Vukovic Ömer Korkmaz’ın yöneticiliği zamanında Konyaspor’da forma giydiğini ve Korkmazın o dönem futbolcularla iletişiminin iyi olduğunu söyledi. Sırp futbolcu Konyaspor’un yeni başkanı olan Ömer Korkmaz’ın başarılı olacağına inandığını ifade ederek kendisine başarı diledi.

whatsapp-image-2023-12-01-at-09-55-54.jpeg

ÖMER KORKMAZ’IN FUTBOLCULARLA İLETİŞİMİ ÇOK İYİ

Jagos Vukovic yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İlk olarak takımın tüm taraftarlarını selamlamak istiyorum. Bu sezon en iyi sonuçların alınmasını diliyorum Konyaspor’un ligde durumunun iyi olmadığını görüyorum. Ekonomik durumdan dolayı sıkıntılar yaşandığını biliyorum. Eminim ki; Ömer Korkmaz bu sorunu çözecektir. Konyaspor’a geldiğim zaman Ömer Korkmaz yönetimdeydi.

whatsapp-image-2023-12-01-at-09-58-21.jpeg

Zor zamanlarımda her zaman yanımda olmuştu. Bir baba gibi yardımcı oldu ve tavsiyelerde bulundu. Aynı zamanda en iyi zamanlarımda da yanımda oldu. Ömer Korkmaz’ın kulüpte büyük değişikler getireceğine inanıyorum. Konyaspor’u doğru yöne getireceğini inanıyorum. Konyaspor ligde üst sıralarda yer alacaktır. Taraftara büyük selamlarımı iletiyorum ve umarım bir gün yeniden buluşuruz. Umarım kariyerimi Konyaspor’da tamamlarım.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum