Konyaspor’dan  tarihi galibiyet

Konyaspor’dan tarihi galibiyet

Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Tümosan Konyaspor 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak taraftarının yüzünü güldürürken son galibiyeti ile tarihi bir başarıya imza attı

Tümosan Konyaspor’da keyifler yerinde.Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olan ve rakibini . Sokol Cikalleshi’nin attığı golle 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekip 4. maçında ikinci galibiyetini aldı. Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Tümosan Konyaspor 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak taraftarının yüzünü güldürürken son galibiyeti ile tarihi bir başarıya imza attı

Sezonun ilk galibiyetini 3. haftada evinde oynadığı Gaziantep FK maçında alırken ilk deplasman galibiyetini ise geride kalan haftada Başakşehir karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip diğer maçlarda ise evinde İstanbulspor ile deplasmanda ise Antalyaspor ile berabere kaldı.

BAŞAKŞEHİR KARŞISINDA İLK KEZ KAZANDI

Tümosan Konyaspor rakibi karşısında deplasmanda ilk kez kazandı.

Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile Süper Lig’de 25. kez karşı karşıya geldi.

Başakşehir ile Konyaspor, bugüne kadar Süper Lig’de 24 kez karşılaştı. Müsabakaların 12’sinden İstanbul ekibi, 3’ünden ise Konyaspor galip ayrılırken, 9 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig’de Konyaspor’a rakibine karşı geride kalan 24 maçta deplasmanda galip gelmeyi başaramamıştı. Başakşehir, Konyaspor'a karşı resmi maçlarda sahasında son yenilgisini 2002 yılında 1. Lig'de almıştı. Bu tarihten sonra rakibi karşısında kazanamayan Konyaspor bu istatistiği haftasonu oyunadığı karşılaşmada Cikalleshi’nin golüyle bozdu. Bu galibiyet yeşil-beyazlı ekip için büyük moral olurken puan durumunda da maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.