Konyaspor’dan  özel galibiyet

Konyaspor’dan özel galibiyet

Atiker Konyaspor Kayacık Tesislerinde Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adanaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı Jahovic’in penaltıdan ve Erdon Daci’nin attığı 2-1 kazandı

Süper Ligde uzun süredir galibiyet alamayan Atiker Konyaspor özel maçta karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekip Spor Toto 1. Lig ekibi Adanaspor ile Kayacık Tesislerinde karşı karşıya geldi. Atiker Konyaspor maçın hemen başında rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. Yeşil-beyazlı ekip Makedon golcüleri ile geri dönmeyi başardı. Atiker Konyaspor karşılaşmayı Jahovic’in penaltıdan ve Erdon Daci’nin attığı 2-1 kazandı.

KOCAMAN 3 SANTRAFORLA MAÇA BAŞLADI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Adanaspor ile oynanan hazırlık maçının ilk 11’inde 3 tane santrafora görev verdi. Aynı bölgede oynayan Adis Jahovic, Mücahit Can Akçay ve Erdon Daci karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Bu oyuncularla birlikte kalede Ertuğrul, Ali Turan, Uğur Demirok, Opanasenko, Zuta, Jonsson, Jectovic ve Amir maça başlayan futbolcular oldu. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında da savunma oyuncularına hücum hattında görev vermişti. Sağ bek oynayan Skubic sağ açıkta sol bek oynayan Zuta ise sol açıkta görev alırken arkalarından Ferhat ve Openasenko yer almıştı.

GOLLER MAKEDONLARDAN

Hazırlık karşılaşmasının golleri ilk yarıda geldi. Konuk Adanaspor Robert Feczesin ile öne geçerken 10. dakikada Atiker Konyaspor’un kazandığı penaltıyı Adis Jahovic gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. Maçın 26. dakikasında yeşil-beyazlı ekibin bir başka Makedon oyuncusu Erdon Daci takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

DEĞİŞİKLİKLER 67. DAKİKADA

Atiker Konyaspor’un Kayacık Tesislerinde oynadığı Adanaspor ile oynadığı maçta teknik direktör değişiklikleri 67. dakikada yaptı. Kocaman bu dakikada Zuta, Ali Turan, Jevtovic ve Erdon Daci’yi oyundan alırken Ferhat, Selim, Sukubic ve Volkan’ı sahaya sürdü.

 

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.