Konyaspor'dan hakemlere tepki!

Konyaspor'dan hakemlere tepki!

Yeşil-beyazlı ekib yönetimi son olarak Kütahyaspor deplasmanında aleyhlerine uydurma bir penaltı verildiğini bu durumun bardağı taşıran son damla olduğunu ifade etti.

TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden ve ligde henüz galibiyetle tanışamayan 1922 Konyaspor hakem yönetimlerine tepki gösterdi. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi son olarak Kütahyaspor deplasmanında aleyhlerine uydurma bir penaltı verildiğini bu durumun bardağı taşıran son damla olduğunu ifade etti.
Yaşanan hakem hataları ile ilgili açıklama yapan 1922 Konyaspor yönetimi naftalardır emeklerinin yendiğini savundu.

Her hafta aynı senaryo!Emeklerimize yazık oluyor! Başlıklı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “
Konyaspor ve Türk futboluna oyuncu yetiştirebilmek adına sezon başında büyük bir heyecan ve coşkuyla çıktığımız bu meşakkatli yolda önümüze her hafta engeller çıkmaya başladığını kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Konyaspor Akademisi’nden yetişen oyuncularımızın ağırlıkta olduğu takımımızın emekleri; geçen hafta evimizde oynadığımız Akhisarspor maçı ve dün deplasmanda karşılaştığımız Belediye Kütahyaspor karşılaşmasında bariz hakem hataları nedeniyle alenen gaspedilmiştir.

Akhisarspor karşılaşmasında takdir haklarının neredeyse tamamını rakipten yana kullanan hakem Ahmet Turan Timuroğlu, karşılaşmada bir net penaltımızı vermeyerek oyunun gidişatını etkilemiştir. Bu olay sıcaklığını korurken bir hafta sonra ise Kütahya deplasmanında 45+4. dakikada karşılaşma 0-0 berabere devam ederken hakem Aykut Sergin yerden seken topun doğal pozisyondaki ele temas etmesine ‘penaltı’ diyerek Türk futbolu adına utanç verici bir karara imza atmıştır.

Ağrı deplasmanından puanla döndükten sonra Akhisar maçının ikinci yarısında rakibe karşı üstün bir oyun sergileyen, Kütahya maçında da deplasman takımı hüviyetinde dengeli bir oyun oynayarak puan savaşı için mücadele eden sahadaki 20 yaş ortalamasındaki gençlerimizin hevesleri; son iki haftada maalesef hatalı hakem kararları nedeniyle kursaklarında kalmıştır.

1922 Konyaspor yönetimi olarak; Türk futboluna yeni yetenekleri kazandırma düsturunu kendimize şiar edinmiş bir topluluk olarak hakem camiasından iltimas değil, adalet bekliyoruz! Her hafta aynı senaryoyu görmek istemiyoruz. Gençlerin emeklerine yazık oluyor!

Son olarak Konya futbol camiasının paydaşlarını ve şehir protokolünü de yanımızda görmeyi ve gençlerimize destek olmalarını temenni ediyoruz. Geç kurulan ve oyun olarak yeni yeni oturmaya başlayan takımımızın önümüzdeki süreçte çok daha iyi yerlere geleceğine inancımızın tamdır.

Kamuoyuna saygılarımızla…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum