Konyaspor’dan hakem tepkisi

Konyaspor’dan hakem tepkisi

Tümosan Konayspor kulübü, Alanyaspor maçında görev yapan hakem Burak Pakkan’a tepki gösterdi. Yeşil-beyazlı ekip Pakkan’ın vermiş olduğu hatalı kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Corendon Alanyaspor ile oynadığımız karşılaşmada hakem Burak Pakkan’ın 90 dakika boyunca takdir haklarını rakip takımdan yana kullanması, sahada mücadele veren futbolcularımızın adeta sinir uçlarıyla oynamıştır. İkili mücadelelerin hemen hepsinde oyunu durduran Burak Pakkan, iki takımın sahada futbol oynamasına müsaade etmemiştir.
Karşılaşmanın her anında çalınan düdükler neticesinde oyun sürekli durmuş, takımların ritim bulması engellenmiştir. Maçın ilk yarısında rakip futbolcuların dahi şaşkınlık yaşadığı esnada aleyhimize verilen penaltı kararının ise Merkez Hakem Kurulu’nun ivedilikle incelemesini ve akabinde kamuoyunu bilgilendirmesini istiyoruz. Bu sezon iç sahada oynadığımız İstanbulspor karşılaşmasında Hakem Burak Pakkan’ın takımımız aleyhine verdiği kararlar neticesinde camiamızda oluşan tepkiler, bugün çaldığı düdükler sonrası daha çok artmıştır. Konyaspor Kulübü olarak şahıslardan bağımsız sitemlerimizi dile getirmek istiyoruz. Futbolun güzelliklerini konuşmak, her daim oyun içinde kalmayı hedefliyoruz. Lakin yapılan hatalar ile hakkımızın yenmesine asla müsade etmeyiz. Ülke futbolumuzu geliştirmek, izlenebilirliliğini artırmak adına muhtelif çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu’na bir tavsiyede bulunmak istiyoruz. Futbolumuzun gelişimi, her ikili mücadelede düdüğüne başvurmayan, topun daha çok oyunda kalmasını sağlayan hakemler ile mümkün olacaktır.”ifadeleri kullanıldı.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum