Konyaspor’da Vukovic krizi

Konyaspor’da Vukovic krizi

Atiker Konyaspor’da yaşanan Vukovic krizi ile ilgili olarak yönetimden açıklama üzerine açıklama geldi. Başkan Şan “Transferde yetkilinin sadece yönetim olduğunu” söyledi

Atiker Konyaspor Kulübü'nde Vukovic krizinde yaşananların yankıları sürüyor. Atiker Konyaspor'da transfer yetkisinin sportif direktör Bülent Akın da değil, yönetimde olduğu açıklandı. Jagos Vukovic krizinde yaşananlardan sonra taraftarın hedefi haline gelen Bülent Akın'da oyuncu satma yetkisi olmadığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Vukovic bizim sözleşmeli oyuncumuz. Göndermek istemeyiz ama ısrarla gitmek isterse Atiker Konyaspor'un menfaati doğrultusunda karar veririz.  Vukovic’e konuşulduğu gibi  Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Ayrıca transferde yetkili Bülent Akın değil yönetimdir" ifadelerini kullandı.

VUKOVİC İLE İLGİLİ DE AÇIKLAMA YAPILDI

Atiker Konyaspor Vukovic’in  transfer haberleri ile ilgili de açıklama yapıldı.  

Konu hakkında yönetim kurulu üyesi Ömer Zeren’in yaptığı açıklama şu şekilde: “Dün akşam Vukovic yanında menajerleriyle birlikte transfer komitemize gelerek Olimpiyakos kulübüne gitmek üzere Konyaspor’dan ayrılmak istediğini söyledi. Bu gelişmenin üzerine Olimpiyakos’tan bize bir teklif geldi. Fakat bize iletilen teklifi yeterli bulmadık ve kendisini satmak istemediğimizi belirttik. Şu anda bizim istediğimiz şartlar oluşmadığı sürece Vukovic’i satmayı düşünmüyoruz. Konuyu yönetim kurulumuza bildirdik.”

KAMPA KATILMAZSA CEZA KESİLECEK

Atiker Konyaspor'da Jagos Vukovic krizi devam ediyor

Atiker Konyaspor'da Erzurum kampı başladı. Yeşil-beyazlı ekipte izini Vukovic sabah yapılan Antrenmana katılmadı. Vukovic'in kampa katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor. 8 Temmuz akşamına kadar izinli olan Sırp stoper kampa katılmazsa cezai işlem uygulanacak. Konyaspor Kulübü noter huzurunda Vukovic'in kampa dahil olmadığını tespit ettirecek. Konyaspor'un Jagos Vukovic konusunda taviz vermeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.