Konyaspor’da  kanatlar çalıştı

Konyaspor’da kanatlar çalıştı

Tümosan Konyaspor’un Gaziantep FK ile evinde oynadığı ve 2-0’lık skorla galip ayrıldığı maçta yeşil-beyazlı ekibin kanatları maçın sonucuna büyük etki yaptı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında TÜMOSAN Konyaspor Gaziantep FK' yı sahasında 2-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekibe sezonun ilk galibiyetini getiren goller Guilherme Sitya ve Robert Muric'den geldi. Konyaspor bu galibiyeti ile puanını 5'e çıkarttı

GOLLER KANATLARDAN

önemli maçta Konyaspor’un golleri kanat oyuncuları Guilherme Sitya ve Robert Muric’ten geldi.

Yeşil-beyazlı ekibin kaptanı ve başarılı sol beki Sitya maçın 68. dakikasında ceza sahası içinde Cikalleshi’nin ortasına düzgün bir kafa vuruşu yaparak takımının ilk golünü kaydetti. Başarılı oyuncu aynı zamanda bu sezon kendisinin de ilk golünü attı.

Yeşil-beyazlı ekibin ikinci golü de bir kanat oyuncusundan geldi. Oyuna sonradan dahil olan sağ kanat oyuncusu Robert Muriç maçın uzatma dakikalarında takımının ikinci golünü kaydederken bu sezonun gol siftahını da yapmış oldu. Maçın 90+4. dakikasında kaptığı topla sol kanattan hızlanan Michalak'ın ortasında Robert Muric, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

Konyaspor’un sol açık oyuncusu Michalak gol pasını verdiği maçta bir de gol kaçırdı.

Maçın son dakikalarında Robert Muric'in ara pasında kaleci Batuhan Ahmet Şen ile karşı karşıya kalan Michalak'ın şutunda genç elidven topu kornere çeldi.

Konyaspor’un kanat oyuncularının bu performansı galibiyette etkili rol oynadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.