Konyaspor’da ilginç istatistik  sırada Şenol Güneş var!

Konyaspor’da ilginç istatistik sırada Şenol Güneş var!

Tümosan Konyaspor rakipleri ile oynadığı maçların ardından teknik direktörler görevlerinden ayrılıyor.

Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın ardından Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktör Erdal Güneş ile yollarını ayırdı. Başakşehir’i deplasmanda 1-0 yenen Konyaspor Emre Belözoğlu’nu da koltuğundan etti. Son olarak Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip rakip takım hocası Tolunay Kafkas’ın koltuğunun sarsılmasına neden oldu. Ankaragücü yönetimi hoca ile yolların ayrılma kararının olmadığını bu konuda çıkan haberleri yalanladıkları yönünde açıklama yaptı. Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Tolunay Kafkas şu anda takımımızın başında, ayrılık gibi bir gündemimiz yok. Ankaragücü olarak Konyaspor maçını kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Başkanımız Faruk Koca, Hocamız Tolunay Kafkaf'la 5 haftalık durum değerlendirmesi yaptı.” açıklamasını yaptı. Konyaspor’un sahasında 1-1 berabere kaldığı İstanbulspor ise geçtiğimiz günlerde Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı
SIRADA ŞENOL GÜNEŞ VAR
Rakiplerine teknik direktör gönderten Tümosan Konyaspor bu hafta sonunda ise takımda durumu tartışılan Şenol Güneş’in Beşiktaş’ı ile karşılaşacak.
Yeşil-beyazlı ekip pazar günü sahasında erteleme maçında Adana Demirspor’a 4-2 yenilen Beşiktaş ile karşılaşacak. Konyaspor’un bu maçtan alacağı puan ya da puanlar rakip takım teknik direktörü Şenol Güneş’in siyah-beyazlı takımla yollarını ayırmasına sebep olabilir
RAKİBİN EN KÖTÜ SEZON BAŞLANGICI
Tümosan Konyaspor’un hafta son sahasında karşılaşacağı Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de ilk 6 maç itibarıyla 4 sezon sonra en kötü performanslardan birini ortaya koydu.
Süper Lig'de bu sezon çıktığı müsabakaların 3'ünü kazanan, 1'inde berabere kalan ve 2'sinden mağlup ayrılan siyah-beyazlı takım, 10 puan topladı. Beşiktaş, 2019-2020'de ise Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı ilk 6 mücadelede 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi sonucunda hanesine sadece 5 puan yazdırabilmişti.
Siyah-beyazlılar, şampiyonluk ipini göğüslediği 2020-2021'de 10, 2021-2022'de 14, 2022-2023'te ise 13 puan elde etmişti.
Siyah-beyazlı ekip, Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'deki ilk 6 maçında en az puan topladığı dönemi yaşadı.
Beşiktaş, ilk 6 müsabaka dikkate alındığında deneyimli teknik adam yönetiminde 2015-2016'da 13, 2016-2017'de 14, 2017-2018'de 13 ve 2018-2019'da ise 11 puan elde etmişti.
SÜPER LİGDE BEŞ HOCA GİTTİ
Trendyol Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Yılport Samsunspor ile Hüseyin Eroğlu'nun yolları ayrıldı.
Süper Lig'de beşinci teknik adam ayrılığı Samsunspor'da yaşandı. Karadeniz ekibi, Hüseyin Eroğlu'na veda etti.
İlk olarak RAMS Başakşehir, Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibi Belözoğlu yerine Çağdaş Atan'ı getirdi.
Gaziantep FK ise kötü sonuçlarından ardından Erdal Güneş'in koltuğunu Sumudica'ya emanet etti.
Transfer sürecinde sıkıntılar yaşayan Kayserispor'da Çağdaş Atan ayrılığı yaşandı.
İstanbulspor'da ise teknik direktör Fatih Tekke'ye veda edildi. Son olarak Samsunspor ile Hüseyin Eroğlu'nun yolları ayrıldı.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum