Konyaspor’da  hedef 2’de 2

Konyaspor’da hedef 2’de 2

Denizlispor deplasmanında ilk galibiyetini alan Konyaspor bugün başka bir deplasman maçında Göztepe ile karşılaşacak. Saat 20.30’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak karşalşamada yeşil-beyazlı ekip 2. galibiyetini almak istiyor

Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 5. hafta maçında bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat. Karşılaşmanın VAR hakemleri ise Volkan Bayarslan ve Kadir Sağlam.

LİGDE 5. RANDEVU

Konyaspor rakibi Göztepe ile 5. kez karşı karşıya gelecek.Yeşil-beyazlı ekibin rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 4 müsabakada ev sahibi ekip 2 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 6 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü.

KONYASPOR 2’DE 2 YAPMAK İSTİYOR

Sezonun ilk 3 haftasında sırasıyla Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile karşılaşan Anadolu Kartalı, bütün maçlarda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen galibiyetle tanışamamıştı. İlk 3 maçından da beraberlikle ayrılan Konyaspor, sonunda Denizli deplasmanında güldü. Bu zorlu deplasmanın ardından yine bir Ege deplasmanına çıkaçak olan Konyaspor bu maçı da kazanmak istiyor. Ligde mağlubiyeti bulunmayan 4 takımdan biri olan yeşil-beyazlı ekip 6 puan ve averajla 9. sırada yer alıyor.

GOL ATAMAYAN TEK TAKIM

Süper Lig'de ilk 4 haftada galibiyeti bulunmayan ve gol atamayan Göztepe Konyaspor'u konuk edecek. İlk 2 haftada Antalyaspor ve Beşiktaş'a mağlup olan, sonraki haftalarda Yukatel Denizlispor ve Çaykur Rizespor ile berabere kalan Göztepe, 5. haftaya 2 puanla ve averajla 16. sırada girdi. Ligde galibiyeti bulunmayan 4 ekipten biri olan Göztepe ilk 4 haftada gol atamayan tek takım durumunda.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum