Konyaspor zorlanıyor

Konyaspor zorlanıyor

Atiker Konyaspor Süper Ligde oynadığı sezonun ilk maçlarında zorlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip 10 sezonda sadece 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Atiker Konyaspor Erzurumspor karşısında bu istatistiği de kırmak istiyor

Atiker Konyaspor 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 19.30’da evinde Erzurumspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezon başlangıçlarında kötü bir istatistik sergilerken evinde oynayacağı maçı kazanmak istiyor.

Atiker Konyaspor,  Süper Lig’de ilk hafta maçlarında oynadığı son 10 maçta sadece iki galibiyet alabildi. Yeşil-beyazlı ekip, ilk hafta maçlarında son 5 sezonda tek galibiyet alırken, 10 maçlık periyotta sadece 2 galibiyet alabildi.
Atiker Konyaspor 2005-2006 sezonunda Galatasaray’a 2-1 mağlup olurken, sonraki sezonun açılış maçında Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, 2007-2008 sezonunda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduktan sonra, 2008-2009 sezonun ilk randevusunda Ankaragücü’nü 3-2 ile geçmişti. Atiker Konyaspor küme düştüğü 2010-2011 sezonunda ise Bursaspor’a 1-0 ile kaybetmişti.

SEZON AÇILIŞINDA MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Konyaspor, yeniden Süper Lig’e yükseldiği 2013-2014 sezonun ilk randevusunda 2-0 geriye düştüğü maçta evinde Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etmişti. Konyaspor, bu maçtan sonra Süper Lig’de ilk maçları kazanamadı. Yeşil-beyazlı ekip, 2014-2015 sezonunda Eskişehirspor’a 2-1 kaybederken, sonraki iki sezonda Akhisarspor ve Ç.Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Kartal, geçen sezon da Trabzonspor’a karşı 2-1’lik skorla kaybetmişti. Konyaspor, ilk maçlardaki şanssızlığını bu hafta Erzurumspor karşısında kırmak istiyor.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

2017-18 sezonunda Süper Lig'den düşme korkusu yaşayan Konyaspor, yeni sezona galibiyetle başlayarak büyük hedefler için mücadele etmek istiyor.  Yönetimin değişmesi ile birlikte yeni bir yapılanmaya giden Atiker Konyaspor’da yapılan çalışmalar taraftarı ve camiayı mutlu etti. Konyaspor taraftarı ve camia eski günleri unutmak adına lige Erzurumspor galibiyeti ile başlamak istiyor. Yeşil-beyazlı taraftarların sezonun açılış maçında takımlarına  destek olmak için stadyumu doldurması bekleniyor. Camia yeni yönetim, yeni teknik ekip ve yeni takım ile yeni ve güzel bir başlangıç yaparak gelecek adına daha da umutlanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.