Konyaspor yönetiminden taraftara büyük jest

Konyaspor yönetiminden taraftara büyük jest

Tümosan Konyaspor Kulübü’nün, Süper Lig’in 11.hafta maçında konuk edeceği Karagümrük maçı öncesi bilet fiyatlarından büyük indirime gideceği açıklandı.

Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen taraftarlar konusunda tepki çeken açıklamalarda bulunmuş ve bilet fiyatları ile ilgili olarak geri adım atmayacaklarını ifade etmişti.

whatsapp-image-2023-10-31-at-15-00-07.jpeg

Özgökçen bilet fiyatlarının yüksekliği ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: “Özgökçen, kombine fiyatlarında indirime gitmeyeceklerinin altını çizerek, "Tek bilet fiyatlarında da hiçbir şekilde indirime gitmeyeceğiz. İstanbulspor maçı bilet fiyatları dikkate alınarak belirlenecek ve indirim olmayacak. Bazı maçlarda da fiyatlar artacak. Konyaspor Kulübü menfaatleri maddi noktada neyi gerektirirse onu yaparız, yapmaya da devam edeceğiz"

whatsapp-image-2023-10-31-at-15-00-08.jpeg

Bu açıklamalardan sonra basın sözcüsü Mahmut Güzel’in bilet fiyatları ile ilgili söylemleri ise yönetimin geri adım attığının göstergesi oldu. Tümosan Konyaspor Kulübü, Süper Lig’in 11.hafta maçında konuk edeceği Karagümrük maçı öncesi bilet fiyatlarından büyük indirime gitti. Yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın biletlerini 42 liradan satışa çıkarması bekleniyor.

Konyaspor yönetiminin, son zamanlarda bilet fiyatları hakkında yapılan şikayetler nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Konyaspor-Karagümrük maçı biletlerinin perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı ifade edildi.

KUPA BİLETLERİ BUGÜN SATIŞA ÇIKACAK

Tümosan Konyaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur'unda Merkür Jet Erbaaspor'u konuk edecek.

2 Kasım Perşembe günü saat 17.30’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıkacak. Karşılaşmanın biletleri, 1 Kasım Çarşamba günü saat 11.00 itibarıyla satışa sunulacak.

Karşılaşmanın biletleri http://passo.com.tr ve Passo gişelerinden temin edilebilecek

120.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum