Konyaspor varsa  hedef şampiyonluktur

Konyaspor varsa hedef şampiyonluktur

Konyaspor’un Basketbol’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Camgöz Konyaspor’un olduğu her yerde hedefinin şampiyonluk olduğunu basketbol olarak da yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlandıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden Konyaspor bu sezon 1.Lig’de mücadele edecek.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte basketboldan sorumlu yöetim kurulu üyesi Ali Camgöz çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Camgöz Konyaspor’un olduğu her yerde hedefinin şampiyonluk olduğunu basketbol olarak da yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlandıklarını ifade etti.

Camgöz, “ Basketbol şubesi olarak göreve geldiğimiz günden beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlk önce hocamızla anlaştık. Hocamız genç ve başarıya aç bir antrenör başarılı olacağına inancımız tam. Hocamızın ardından 12 oyuncu ile sözleşme imzaladık yabancı oyuncu ile de takımımıza gerekn takviyeyi yaptık. Takımmız çalışmalarını sürdürüyor. Şuandaki durum takımın havası gayet iyi. Biz takımımızın başarılı olması için gerekli çalışmaları yapıyoruz ve Konya’nın da bize destek olmasını istiyoruz. Konyalı sporseverleri maçlarımızda görmek istiyoruz. Bu şehir basketbol kültürü olna bir şehir. Hep birlikte hem basketbol zevkini yaşayalım hem de takımımıza tribünde destek olalalım. Yöneticiler olarak basketbol maçlarına gelecek taraftarlar için salonda küçük organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. İnşallah hep birlikte güzel bir sezon geçirerek tekrar Süper Lige dönmek istiyoruz” diye konuştu.

İSİM SPONSORLUĞU ÇALIŞIMALARIMIZ SÜRÜYOR

Ali Camgöz spor branşlarında sponsorlukların çok önemli olduğunu bildiklerini ve sponsor görüşmelerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Konyaspor’da basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Camgöz isim sponsorluğu konusunda en kısa sürede bir sonuç alacaklarını görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum