Konyaspor transferde 'Kanatlanıyor'

Konyaspor transferde 'Kanatlanıyor'

Tümosan Konyaspor transferde yoğun bir measi yaşıyor.

Tümosan Konyaspor transferde yoğun bir measi yaşıyor. Transferde hareketli saatler yaşayan yeşil-beyazlı ekip teknik direktör Fahrudin Omerovic ve orta saha oyuncusu Emannuel Boateng ile sözleşme imzaladı. Tümosan Konyaspor şimdi de kanat transferine imza attırmak istiyor. Sezonun kalan maçlarında kanatlarını daha güçlü hale getirmek isteyen yeşil-beyazlı ekip Partizan’da forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Menig’i transfer gündemine aldı. Partizan ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Menig, geride kalan süreçte 15 maçta forma giydi ve 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

whatsapp-image-2024-01-18-at-12-12-01.jpeg

SANTRFOR OLARAK DA GÖREV YAPIYOR

Konyaspor yönetimi stoper mevkisiyle birlikte kanatlara ve gol bölgesine transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim birçok mevkide forma giyen alternatifli oyuncularla ilgileniyor.Konyaspor’un gündemine aldığı Hollandalı kanat oyuncusu Menig sol ve sağ açık mevkilerinde forma giyerken futbolcunun 3. alternatif bölgesi ise santrfor.
Gol bölgesinde sıkıntı yaşayan Tümosan Konyaspor oyuncuyu santrfor bölgesinde oynaması nedeniyle de transferde tercih ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum