Konyaspor sıkıntılı

Konyaspor sıkıntılı

Hafta sonu iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da son anda kaybedilen maçlarla birlikte Reynolds’un sakatlığı da camiayı düşündürüyor. Yeşil-beyazlı ekip alt tarafla bir an önce bağını koparmak istiyor

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da moraller bozuk.  Royal Halı Gaziantep maçını son anda kaybeden yeşil-beyazlı ekipte Reynolds’un sakatlığı da keyifleri kaçırdı. Maçlarda rotasyon sıkıntısı yaşayan Torku Konyaspor bu oyuncunun durumunun tam belli olmaması nedeniyle transfer yapmayı düşünmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip rotasyon açısından transfer  yapması da gerekiyor.  Clay Tucker ve Bremer nerdeyse maçların tamamında hiç dinlemeden süre alıyor ve maç sonlarında ister istemez bu yorgunluğun dezavantajlarını yaşıyor. Bu nedenle de yapılan hatalar sonucu maçlar kaybediyor. Yeşil-beyazlı ekip son anda kaybedilen Medical Park Trabzonspor ve Royal Halı Gaziantep maçlarını kaybederek 2 önemli galibiyetten oldu. Torku Konyaspor bu maçları kazanmış olsaydı 8 galibiyetle sıralamada daha rahat bir noktada olacaktı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı süren Reynolds  zorlu maçta forma giyemeyecek. Aziz Bekir’in Fenerbahçe karşısında nasıl bir sistemle oynayacağı merak konusu oldu.  Torku Konyaspor moralli rakibi karşısında İstanbul’da yaptığı sürprizi Konya’da tekrarlamak istiyor.

Fenerbahçe son haftada lider Anadolu Efes’i yenerek moral buldu. Sarı-lacivertli ekip Konya’ya bu galibiyetin morali ile gelecek.  

YÖNETİM BAŞBAKANI ZİYARET ETTİ

Başkan Hakan Faydasıçok ve yönetimi kurulu üyelerinden oluşan heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok, Genel Sekreter Atilla Sınacı ve İcra Kurulu Başkanı Sami Pirinç’ten oluşan heyet,  Salı günü gerçekleştirdiği ziyarette Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden takım ile birlikte kulüp organizasyonu ve Konya basketbolu ile ilgili Başbakan Davutoğlu’na bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.