Konyaspor siftah istiyor

Konyaspor siftah istiyor

Tümosan Konyaspor sezonun 3. hafta maçında yarın sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak

Trendyol Süper Ligin 3. haftas oynanacak Tümosan Konyaspor-Gaziantep FK maçı ile başlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın saat 21.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Uğur Sarı üstlenecek. Sarper Barış Saka ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ligin ilk 2 haftasında İstanbulspor ve Antalyaspor ile 1-1’lik skorlarla berbere kalan yeşil-beyazlılar, Gaziantep ekibi karşısında kazanarak sezonun ilk 3 puanına ulaşmak istiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde, Konyaspor’da cezalı olan stoper Adil Demirbağ ve sakatlığı devam eden forvet Muhammet Demir bu maçta görev alamayacak. Konuk Gaziantep’te ise cezası devam eden kaleci Erten Ersu’nun yanı sıra, sakatlığı bulunan forvet İlker Karakaş da bu maçta forma giyemeyecek.

YENİ TRANSFER PRİP KADRODA YER ALACAK

Tümosan Konyaspor'un yeni transferi Danimarkalı futbolcu Lokua Prip'in lisansı çıktı.

Yeşil-beyazlılar, işlemlerin tamamlanmasının ardından 26 yaşındaki futbolcunun lisansını çıkardı.

Danimarkalı futbolcunun lisansının çıktığı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer aldı.Teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in şans vermesi halinde başarılı futbolcu, 3.haftadaki Gaziantep maçında oynayabilecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.