Konyaspor puanları  tek tek topluyor

Konyaspor puanları tek tek topluyor

Tümosan Konyaspor geçtiğimiz sezondan kalan beraberlik serisini yeni sezonda da devam ettiriyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonun ilk iki haftasını 2 puanla tamamladı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftası geride kaldı. Tümosan Konyaspor sezonun 2. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçtiği maçtan son dakikalarda yediği golle 1-1 beraberlikle ayrıldı. Tümosan Konyaspor geçtiğimiz sezondan kalan beraberlik serisini yeni sezonda da devam ettiriyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonun ilk iki haftasını 2 puanla tamamladı. Konyaspor’un Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta oynadığı oyun taraftarı memnun etmedi

Antalya Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sonuçlanırken Konyaspor 60. dakikada öne geçti. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Cicaldau, rakip savunma oyuncusundan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi Ali Şansalan, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Cikalleshi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. Yeşil-beyazlı ekip bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı.

87. dakikada Antalyaspor beraberliği yakaladı. Holtmann'ın sağ kanattan ortasına hareketlenen Güray Vural'ın kale önünde bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

Geçtiğimiz sezon ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çeken Konyaspor bu geleneği yeni sezonda da devam ettirdi. Geçtiğimiz sezonun son iki maçında Karağümrük ve Beşiktaş ile berabere kalan yeşil-beyazlı ekip bu sezonun ilk iki maçını da beraberlikle tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.