Konyaspor kupa sınavında

Konyaspor kupa sınavında

Ligin 13. haftasında Galatasaray'a 5-0 yenilerek üzülen Torku Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak

Torku Konyaspor kupaya döndü. Kartallar, Ziraat Türkiye kupası ve ligde, bugün ve Pazar günü Gençlerbirliği ile oynayacağı maçlara kilitlendi. Süper ligde, haftayı Galatasaray yenilgiyle kapatan ve 16 puanda kalarak haftayı 11. sırada kapatan Torku Konyaspor’da gözler kupaya çevrildi. Yeşili-beyazlılar, Ziraat Türkiye kupasında bugün, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla gruplarda ikinci maçına çıkacak. Ankara 19 Mayıs stadında oynanacak ve saat 18.00’de başlayacak maçta Mustafa Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını ise, Uygar Bebek, İlyas Emektar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ekrem Gerginci.

Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Kartallar bu sabah Ankara’ya giderek Bera otelde konaklayacaklar ve akşamda maçtan sonra Konya’ya dönecekler. Torku Konyaspor, Süperi ligin 14. haftasında, deplasmanda Gençlerbirliği ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün ara vermeden başlayacak. Takımda sakat olan Marica ve Mehmet Güven dışında eksik yok. Hedef, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile bugün kupada ve Pazar günü de ligde oynanacak iki maçtan da galibiyetle dönmek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.