Konyaspor ilk  galibiyetini evinde aldı

Konyaspor ilk galibiyetini evinde aldı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, Gaziantep FK'yı 2-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında TÜMOSAN Konyaspor Gaziantep FK' yı sahasında 2-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekibe sezonun ilk galibiyetini getiren goller Guilherme Sitya ve Robert Muric'den geldi. Konyaspor bu galibiyeti ile puanını 5'e çıkarttı

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.

68. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Guilherme, Cikalleshi'nin ceza sahası içinden havalandırdığı topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0.

89. dakikada Robert Muric'in ara pasında kaleci Batuhan Ahmet Şen ile karşı karşıya kalan Michalak'ın şutunda top kornere çıktı.

90+4. dakikada yeşil-beyazlılar farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan hızlanan Michalak'ın ortasında Robert Muric, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

Karşılaşma Konyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle bitti.

Anadolu Kartal'ı bu galibiyetle 5 maç sonra üç puan sevinci yaşadı. İkinci yarıda attığı gollerle sonuca giden teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in öğrencileri, 7 maç sonra da taraftarı önünde kalesini gole kapattı. Son olarak 5 Mart'ta oynanan Giresunspor karşısında kalesinde gol görmeyen Konyaspor, bu şansızlığını Gaziantep FK önünde kırdı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.