Konyaspor hakkında 23 bin haber yapıldı

Konyaspor hakkında 23 bin haber yapıldı

Süper Lig'de geçtiğimiz Ağustos ayında en çok konuşulan takımlar, futbolcular, kulüp yöneticileri ve teknik direktörler belirlendi.

Medya Takip Merkezi (MTM), Ağustos ayı raporunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Konyaspor, geçen ay en çok konuşulan takımlar arasında ligde 9. basamakta yer aldı. Sadece kulüp bazında haberlere konu olan Yeşil-beyazlı ekipte yönetim, teknik ekip ve oyuncular sıralamaya giremedi. Konyaspor, Ağustos ayında toplamda 23 bin 538 kez medyada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip, 3 bin 577 kez yazılı basın, 19 bin 961 kez de internet medyasına haber oldu.

17 Haziran’da başlayan 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu transfer dönemi, Ağustos ayında da oldukça hareketli geçti. Aralarında yıldız futbolcuların da bulunduğu transferler, taraftarlara heyecan dolu anlar yaşattı. Bu süre zarfında kadrosunda 14 transfer gerçekleştiren Galatasaray’da ön plana çıkan isim Radamel Falcao olurken, 13 transfer yapan Fenerbahçe’de Luiz Gustavo, 8 transfer gerçekleştiren Beşiktaş’ta Muhammed Elneny, 17 oyuncu değişikliği yapan Trabzonspor’da ise Daniel Sturridge ön plandaydı. Sezon boyunca en çok transferi gerçekleştiren takım ise 22 isim ile İstikbal Mobilya Kayserispor oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.