Konyaspor  Gollü turladı

Konyaspor Gollü turladı

Tümosan Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı’yı 3-0 yenerek adını 5.tura yazdırdı.

Tümosan Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında sahasında TFF 2. Lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 3-0 yenerek adını 5.tura yazdırdı.
Karşılaşmaya etkili başlayan Tümosan Konyaspor 14. Dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada Emrehan Gedikli kendi çabasıyla ceza sahasına taşıdığı topu kalecenin solundan filelerle buluşturdu.
Bu golün ardından ataklarını devam ettiren yeşil-beyazlı ekip ikinci golünü 34.dakikada Yunus Mallı’nın ayağından buldu. Bu dakikada gelişen Konyaspor atağında sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Cebrail Karayel son çizgiye indi ve topu penaltı noktasına kesti. Emrahan Gedikli topun üstünden atladı ve Yunus Mallı önüne düşen topa sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu.
Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısında da ev sahibi Konyaspor’un üstün oyunu devam etti. Yeşil – beyazlı ekip 74.dakikada Bruno Paz’ın golüyle skoru 3-0’a getirdi.
Karşılaşma bu sonuçla sona erdi ve Konyaspor bir üst tura yükseldi

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum