Konyaspor Gaziantep’te üzüldü

Konyaspor Gaziantep’te üzüldü

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele Konyaspor Basketbol, 13. hafta maçında deplasmanda Gaziantep Basketbol’a konuk oldu.

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele Konyaspor Basketbol, 13. hafta maçında deplasmanda Gaziantep Basketbol’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan 92-76’lık skorla yenik ayrıldı

Karşılaşma dengeli başlarken ev sahibi ekip, ilk çeyreği 25-23 önde tamamlamayı başardı. 2. çeyrekte de genel olarak oyun hakimiyetini rakibine kaptıran Konyaspor, soyunma odasına 48-47’lik skorla geride girdi.

Konyaspor, üçüncü çeyrekte de rakibine karşı iyi bir direnç gösteremedi ve final bölümüne 71-63 mağlup girerken, mücadelenin son bölümünde dış sayılara engel olamayınca parkeden 92-76’lık skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla beraber üst üste iki toplamda ise altıncı yenilgisini alan yeşil-beyazlı ekip, play-off hattında altıncı sıraya geriledi.

Dev Kartallarda Myles Mack, 26 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle en skorer oyuncu oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üç periyot başa baş götürdüğümüz zor bir deplasmanı kaybettik. Oyunun savunma kısmında çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık. Hücumla oyuna tutunmaya çalıştık. Mücadele kısmında sahada istediğimiz şekilde var olamadık diyebiliriz. Eksiklerimizin üzerine giderek çalışmaya devam edeceğiz”

Konyaspor Basketbol, 14.hafta maçında 10 Aralık Pazar evinde Sigortam. Net’i ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.