Konyaspor deplasmanda yenilmedi

Konyaspor deplasmanda yenilmedi

Pazar günü Hatayspor’a konuk olacak Tümosan Konyaspor bu sezon deplasmanda maç kaybetmedi.

Tümosan Konyaspor bu sezon geride kalan 7 haftada dış sahada daha iyi bir performans ortaya koydu. Taraftarı karşısında hayal kırıklığı yaşatan yeşil-beyaz ekip deplasmanda oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Bu sezon toplamda 7 maça çıkan Tümosan Konyaspor deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada üç karşılaşma oynadı ve yenilgi almadı. Konyaspor bu maçlarda bir galibiyet iki beraberlik alırken rakiplerine 3 gol atıp iki gol yedi.

Yeşil-beyazlı ekip söz konusu maçlarda Antalyaspor ve Ankaragücü ile 1-1 berabere kalırken Başakşehir karşısında 1-0’lık skorla üç puanın sahibi oldu. Konyaspor bu maçlarda 5 puan toplarken evinde oynadığı maçlarda ise 4 puan topladı.

Konyaspor evinde oynadığı 4 maçta ise 2 yenilgi bir beraberlik bir de galibiyet aldı. Anadolu Kartalı bu maçlarda rakiplerine 4 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

RAKİP HATAY MAÇ KAYBETMEDİ

Tümosan Konyaspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Hatayaspor Süper Lig’de önemli bir başarıya imza attı. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor oynadığı 7 maçta rakiplerine karşı hiç kaybetmedi. Hatay ekibi ligin ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 5 beraberlik alarak Süper Lig ve Avrupa’nın en büyük 5 liginde mağlup olmayan 11 takım arasına girmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum