Konyaspor 'demir' vitamini yüklemesi yapacak

Konyaspor 'demir' vitamini yüklemesi yapacak

Son iki maçını kazanan Tümosan Konyaspor sezonun 29.hafta maçında yarın evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor, yarın saat 16.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek Bayarslan’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak

Tümosan Konyaspor 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 31 puanla 14. sırada yer alıyor. Mavi-lacivertliler ise 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle aldığı 35 puanla 10. sırada bulunuyor.

Yeşil-beyazlı ekip son 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken rakip fileleri 5 kez havalandırdı, kalesinde ise 2 gol gördü. Adana ekibi ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 6 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.

SÜPER LİG'DE 12. RANDEVU

Konyaspor ile Adana Demirspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 12. kez karşı karşıya gelecek.

Aralarında daha önce oynanan 11 maçta Konyaspor 4 galibiyet alırken, Adana Demirspor da 4 defa rakibini mağlup etti. İkili arasındaki 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda Konyaspor 20 gol atarken, Adana Demirspor 12 defa fileleri havalandırdı. İki takım Konya'da ise 5 kez rakip oldu.

Konyaspor bu müsabakalarda 3 defa galibiyete uzanırken, 1 maç beraberlikle son maç ise Adana ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.

Konyaspor sahasındaki maçlarda 13 gol atma başarısı gösterirken, Adana Demirspor 4 gol sevinci yaşadı.

Bu sezon ligin ilk yarısında Adana'da oynanan mücadele 3-0 Adana Demirspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum