Konyaspor bunu Omerovic ile başardı!

Konyaspor bunu Omerovic ile başardı!

Tümosan Konyaspor’da Hakan Keleş ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Fahrudin Omerovic getirildi.

Yeşil-beyazlı takımda tarihi başarılara imza atan Aykut Kocaman’ın ekibinde yer alan Bosnalı teknik adam zor dönemde katıldığı takımı kısa sürede toparladı.
Omerovic geride kalan süreçte 3 kupa olmak üzere toplamda 11 maça çıktı. Bu maçlarda toplam 5 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi alan tecrübeli teknik adam 1.64 puan ortalaması tutturdu. Ligde 8 maça çıkan Fahrudin Omerovic 3 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 12 puan toplayan Bosnalı teknik direktör maç başına 1.50 puan ortalaması yakaladı. Omerovic’den önce görev yapan Hakan Keleş ise 12 maçta 1.25 puan ortalaması tutturmuştu. Yeşil-beyazlı takımla 10 lig maçına çıkan Keleş bu karşılaşmalarda 2 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi alarak maç başına 0.90 puan ortalaması tutturdu. Hakan Keleş 2 kupa maçında ise 2 galibiyet aldı.
TARAFTARDAN OYUNCU TERCİHLERİ VE DEĞİŞİKLİK ELEŞTİRİSİ
Tümosan Konyaspor’un başına geçtikten sonra 11 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi alan Fahrudin Omerovic’in performansı birçok taraftarı memnun ederken bazı taraftarlar ise hocanın bazı oyuncu tercihlerinin yanlış olduğu ve yaptığı değişikliklerde geciktiği fikrini savunuyor. Kazanılan puanlar kadar kaçan puanların da hocanın sorumluluğunda olduğu ifade ediliyor

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum