Konyaspor Basketbol’da Akhisar mesaisi sürüyor

Konyaspor Basketbol’da Akhisar mesaisi sürüyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol, sezonun 17. haftasında iç sahada oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Sezonun ikinci yarısına Gemlik galibiyetiyle giriş yapan yeşil-beyazlılar, Akhisar engelini de kayıpsız geçmek istiyor. Konya'da yapılan Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası nedeniyle kendilerine tahsis edilen başka bir salonda çalışan yeşil-beyazlı ekip, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden olan Akhisar karşısında galip gelmeyi hedefliyor. Cezası devam eden Amerikalı oyuncu Mitchell Wilbekin bu maçta da takımını yalnız bırakacak. Dev Kartal, yaklaşık bir ay sonra taraftarının karşısına çıkacak.

Konyaspor Basket, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynadığı Gemlik Basketbol karşısında oynadığı basketbolla taraftarını endişelendirdi. Ligde kalma savaşı veren rakibi karşısında maçı son anda kazanan yeşil-beyazlı ekip aynı hataları Akhisarspor karşısında yapmak istemiyor. Konyaspor sezonun 16. haftasını averajla 10. sırada tamamladı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.