Konyaspor Basketbol evinde ilk galibiyetini aldı

Konyaspor Basketbol evinde ilk galibiyetini aldı

Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol 1. Lig’de 4. hafta karşılaşmasında evinde Kapaklı ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 115-104 mağlup ederek evindeki ilk galibiyetini aldı. Konyaspor Basketbol ligde ise ikinci galibiyetine imza attı

Konyaspor Basketbol evinde ilk galibiyetini aldı

Konyaspor Basketbol, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de 4. hafta karşılaşmasında evinde Kapaklıspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 115-104 mağlup ederek evindeki ilk galibiyetini aldı. Konyaspor Basketbol ligde ise ikinci galibiyetine imza attı.

Karşılaşmaya Myles Mack, Merthan Mutlu, Mert Çevik, Marlos Johnson ve Uğurcan Aksoy ilk 5’i ile başlayan Dev Kartallar, karşılıklı sayıların atıldığı ilk periyodu 37-27 önde tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekip, ikinci çeyrekte Marlon Johnson ve Myles Mack ile etkili oldu ve soyunma odasına 53-41’lik skorla galip girdi.

Üçüncü çeyrekte de oyunun hakimi olan ve hücumda etkili olan Dev Kartallar, son periyoda da 84-75 önde girdi.

Etkili performansını son periyotta da sürdüren yeşil-beyazlı ekip, parkeden 115-104’lük skorla galip gelerek sezonun ikinci galibiyetini aldı.

Başantrenör Emrah Benli idaresindeki Dev Kartallar, 5.hafta maçında deplasmanda Finalspor’a 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da konuk olacak.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet elde ettiklerini ve bunu seriye dönüştürmek istediklerini söyledi.

Benli: “ Mersin ve Iğdır mağlubiyetlerinin ardından bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Savunmada çalıştığımız işlerin çoğunu yapmamıza rağmen çok sayıya izin verdik. Takımın gösterdiği mücadeleden genel anlamda memnunum. Kapaklıspor etkili hücum eden bir takım, aldığımız önlemler ve sergilediğimiz gayretle önemli bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımın hepsine gösterdikleri mücadele için teşekkür ediyorum. Şimdi, önümüzdeki iki maça odaklanmış durumdayız; hedefimiz bir galibiyet serisi oluşturmak.” diye konuştu

f8aom6ewqaa8cdd-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.