Konyaspor Basketbol Arda Erdoğan’ı transfer etti

Konyaspor Basketbol Arda Erdoğan’ı transfer etti

Konyaspor Basketbol Takımı, Anadolu Efes altyapısında yetişen ve Büyükçekmece Belediyespor ile Fethiye Belediyespor’da da forma giyen oyun kurucu Arda Erdoğan ile sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “ Arda Erdoğan'a Konyaspor'umuzda başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi
KEYİFLER YERİNDE
Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) haftayı Esenler Erokspor galibiyetiyle kapatan ve bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanan Konyaspor Basketbol’da galibiyetin sevinci yaşanırken gözler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar maç hazırlıklarına başladı.
Esenler Erokspor maçını değerlendiren Başantrenör Emrah Benli, İyi savunma ve hücum yaptığımız maçı uzatma bölümünde de olsa kazanmayı bildik. Normal sürede de kazanabilirdik ancak yorgunluk ve basit hatalarla uzatmaya gitti. Çift maç haftasında çok yıprandık ama 2 galibiyet almasını başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yine önemli bir seriye giriyoruz. Sıkı çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.