Konyaspor Basket  Bandırma’yı bekliyor

Konyaspor Basket Bandırma’yı bekliyor

Pazar günü evinde Bandırma Kırmızı’yı ağırlayacak Konyaspor Basket maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon evinde 11.maça çıkacak yeşil-beyazlılar daha önce çıktığı 10 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı

Konyaspor Basket, ligin 23. haftasında sahasında oynayacağı Bandırma Kırmızı maçına hazırlanıyor. Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) 4. sırada yer alan Konyaspor Basket, ligin 23. haftasında evinde Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, kritik maçın mesasini dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Antrenmanda takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi.

KARTAL EVİNDE YENİLMİYOR

Basketboldaki temsilcimiz Konyaspor Basket, bu sezon evinde oldukça başarılı bir grafik sergiliyor. Dev Kartal, iç sahada şu ana kadar 10 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçların 9’unu kazanırken, sadece lider Bursaspor’a kaybetti. Ocak ayına kadar yaşanan maddi kriz sebebiyle sıkı antrenman yapamayan ve kadrosundan 3 önemli oyuncu kaybeden temsilcimiz, bu olumsuzluklara karşın taraftarının önünde oldukça etkili performanslar sergiledi. Konyaspor Basket, şu ana kadar evinde Petkimspor, Finalspor, Düzce Belediyespor, Edirnespor, Karesispor, Mamak Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Artvin Belediyespor ve Ormanspor’u mağlup etti. Tek yenilgi Süper Lig’e çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Bursaspor’a karşı 68-62’lk skorla oldu. Dev Kartal, normal sezonda kalan 8 maçın 5’in de sahasında oynayacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.