Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın bir cümlesi her şeyi özetledi

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın bir cümlesi her şeyi özetledi

Tümosan Konyaspor’da yeni göreve gelen Başkan Ömer Korkmaz “Bu şehirde Konyaspor’a dair hayallerim var” sözü camia için düşüncelerini özetledi

Tümosan Konyaspor’da yeni göreve gelen Başkan Ömer Korkmaz basın mensuplarıyla bir araya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Ömer Korkmaz ile birlikte İkinci Başkan Adem Bulut ve Başkan Yardımcısı Yunus Derebağ da katıldı.

Korkmaz kısa bir süre önce göreve geldiklerini caimada yaşanan küskünlükleri kırgınlıkları gidererek tüm şehri ve Konyaspor sevdalılarını yeşil-beyaz sevdalarına sahip çıkmaya davet etti.

adsiz-001.jpg

Korkmaz “Bu şehirde Konyaspor’a dair hayallerim var” diyerek yönetim kurulu ile birlikte hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini ancak öncelikli olarak mental anlamda kırgın olan camiayı toparlamak adına büyük çaba harcadıklarını ifade etti.

Konyaspor yönetimi olarak geleceğe dair bir çok projelerinin olduğunu ancak öncelikli problemlerin halledilmesi gerektiğini savunan Başkan Ömer Korkmaz sadece futbol takımı değil 1922 Konyaspor ve basketbol takımının da Konyaspor’un bir parçası olduğunun da altını çizdi.

Bu takımların satılmasının devredilmesinin söz konusu olmadığını camia olarak bu ekiplerin de yeşil-beyazlı sevdanın içinde olduğunu söyledi.
Korkmaz son olarak taraftara seslenerek, “Kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakarak, “Ortak sevdamız” dediğimiz Konyasporumuz’u en başta stadyum olmak üzere tüm platformlarda var güçleriyle desteklemeye davet ediyorum” dedi

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum