Konyaspor 10 numara transfer peşinde

Konyaspor 10 numara transfer peşinde

Tümosan Konyaspor’da yönetim ligin kalan haftalarında işi şansa bırakmak istemiyor.

Devre arasında şuana kadar 6 transfer yaparak dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı ekip transfer döneminin kapanacağı 9 şubata kadar kaliteli bir on murama ve başarılı bir stoperi kadrosuna katmak için çalışıyor.
Ligin geride kalan haftalarında sıkıntılı bir süreç geçirerek sıralamada dibe demir atan Tümosan Konyaspor’da yönetim bir an önce buradan kurtulmak için transferlerle takımı tekrar ayağa kaldırmak istiyor.
Transfer konusunda gözünü karartan yönetim Avrupa’nın iyi liglerinde top koşturan 10 numaraların peşine düştü. Yeşil-beyazlı idareciler Konyaspor’a tecrübeli ve isim yapmış bir 10 numara kazandırmak için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda yoğun çaba harcayan yeşil-beyazlı yönetimden bir isim transfer için Avrupa’da görüşme içinde. İsmi geçen oyuncular ise sadece Konyaspor taraftarını değil tüm futbolseverleri heyecanlandıracak nitelikte.
Yeşil-beyazlı yönetim iyi bir 10 numaranın yanında sağlam bir stoper transferi için de görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor yönetimi bu iki transferi 9 şubata kadar tamamlamk istiyor. Türkiye’de ara transfer dönemi 9 şubatta sona erecek
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum