Konya’nın ilk E-Spor Merkezi’nde mega turnuva

Konya’nın ilk E-Spor Merkezi’nde mega turnuva

Konya’nın ilki olan Meram E-Spor Merkezi, oyun tutkunlarını heyecanlı turnuvayla bir araya getirdi. 7-9 Mart tarihleri arasında yapılan turnuvada takımlar, Valorant oyunlarında karşı karşıya geldi.

Her oyun için takımlar 5 üyeden oluşturuldu ve maçlar 5-5 formatında gerçekleştirildi. 20 takımın katıldığı oyunlarda eşleşmeler final maçına kadar tek maç üzerinden oynandı, final müsabakası ise 3 maç üzerinden offline olarak gerçekleştirildi. Birinciye 15.000 TL, ,ikinciye 7.500 TL ve üçüncüye 2.500 TL ödüllerin verildiği Volarant oyunlarının sonunda Enas Espor birinci olurken, Selçuk Espor ikinci ve Babalar Espor üçüncü oldu. Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvanın Valorant müsabakalarının finalinde Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuları yalnız bırakmadı.

“İLK OLMAKLA YETİNMEDİK, İÇERİĞİNİ DE ZENGİNLEŞTİRDİK”

Final sonrasında yaptığı açıklamada MEGA E-Spor merkezinin şehrin ilk merkezi olma ünvanına sahip olduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ilk olmanın markalaşmada önemine değindi. İlk ya da en iyi olmanın çok değerli bir şey olduğuna işaret eden Başkan Kavuş, “Konya’da E-Spor dendiği zaman akla ilk olarak MEGA E-Spor merkezi geliyor. Biz ilk olma özelliğimizin yanı sıra bu merkezimizin içini de kalite ve nitelikle dolduruyor, eğitim, etkinlik ve yarışmalarla renklendiriyoruz. MEGA nitelikli faaliyetleri ve eğitimleri ile ilçemizin markalarından biri haline geldi. Bugün de bu heyecanlı turnuvayla oyun tutkunu gençleri bir araya getirdi” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.