Konya'nın ilçelerinde seçim kavgası bitmiyor! Önce Beyşehir şimdi Kadınhanı

Konya'nın ilçelerinde seçim kavgası bitmiyor! Önce Beyşehir şimdi Kadınhanı

Geçtiğimiz günlerde Beyşehir'de AK Partili heyete gösterilen tepki, bu kez de Kadınhanı'nda gösterildi. AK Parti Kadınhanı İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan Karaca, Sarıkaya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında vatandaşlarla tartıştı.

Geçtiğimiz günlerde Beyşehir'de AK Partili heyete gösterilen tepki, bu kez de Kadınhanı'nda gösterildi. AK Parti Kadınhanı İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan Karaca, Sarıkaya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında vatandaşlarla tartıştı. AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Faruk Çifci’nin başlattığı tartışma, Belediye Başkan Adayı İrfan Karaca’nın görüntü çeken vatandaşın telefonuna müdahalesiyle sürdü.

17-4.jpg

Kadınhanı’nda seçim atmosferi gerilirken, AK Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan Karaca, Sarıkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla gerçekleştirdiği ziyaret tartışmalı anlara sahne oldu. İlçe Başkanı Faruk Çifci’nin bir seçmene ‘Sanane’ demesiyle başlattığı tartışma, Karaca’nın bir vatandaşın telefonuna müdahalesiyle daha da alevlendi. AK Partili heyetin vatandaşlarla yaşadığı gerilim görüntülere yansıdı. Bir vatandaş, AK Partililerin kendisine 'Sanane' demesine karşı 'Siz kimsiniz ki benimle böyle konuşuyorsunuz' diyerek, ses yükseltti.

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum