Konya'nın en zengin semtinde ucuz ekmek kuyruğu!

Konya'nın en zengin semtinde ucuz ekmek kuyruğu!

Meram Alavardı Mahallesi Yaka Caddesi Çolak Hoca Cami karşısında 2020 yılında 'Glutensiz ürünler' satışı için açılan büfede son 3 aydan bu yana ucuz ekmek satılıyor.

Konya'nın en elit semtlerinden biri sayılan bu noktada ucuz ekmek kuyruğunun görülmesi dikkatlerden kaçmadı. Yaka Caddesi Çolak Hoca Cami karşısında kurulan büfede 2020 yılından bu yana glutensiz ekmek satılıyor. Meram Glutensiz Ekmek Büfesinde yoğun talepten dolayı 3 aydan bu yana halk ekmeği satılıyor.

photo-2024-02-10-14-57-23.jpg

Piyasada 7 lira olan ekmek, Fenni Fırın, Karatay Halk Ekmek Büfelerinde olduğu gibi Meram'da da ucuza yani 5 liraya satılıyor. Ekmeğin 2 lira daha ucuz olması, vatandaşa cazip geliyor. Konya'nın en elit semtlerinden biri olan, ekonomik seviyesi yüksek olan insanların yaşadığı bu mahallede ucuz ekmek kuyruğunun oluşması dikkatlerden kaçmadı.

photo-2024-02-10-14-57-39.jpg

Son dönemlerde mahallelinin Fenni Fırın talep ettiği de öğrenildi. Fenni Fırın'ın seçimden sonra mahalleye kurulacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Konya'da sayısı her geçen gün artan Fenni Fırınların önünde, Karatay Halk Ekmek Büfesi önünde bu görüntüler daha önce kameralara yansırken, Meram'dan ilk kez ucuz ekmek kuyruğu görüntüsü kameralara yansıdı. Birçok Konyalı, “Meram'da da durum böyleyse, işler gerçekten düşündürücü” yorumlarını yaptı.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
54 Yorum