Konya'nın 38 yıllık et firması 120 liraya kıyma satıyor! Vatandaş şubelere akın etti

Konya'nın 38 yıllık et firması 120 liraya kıyma satıyor! Vatandaş şubelere akın etti

Konya ve Türkiye genelinde et fiyatlarına gelen zam vatandaşın bütçesini olumsuz etkiledi. Konya'nın 38 yıllık et firması 120 liraya kıyma satacağını duyurdu. Vatandaş bu firmanın şubelerine akın etti.

Konya'nın 38 yıllık et firması Akşeker, yeni bir kampanyaya imza attığını duyurdu. 3 gün sürecek kampanyayla Konyalılara ucuza kıyma ve kuşbaşı satışı yapılacak. Kampanya kapsamında dana kıyma ve dana kuşbaşı çok ucuza satışa sunulacak.

dana-kiyma-3.webp

Konya'da kasaplar ve et firmaları, alım gücü düşen vatandaşa destek olmak adına çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu kapsamda yeni bir kampanyaya da Konya'nın büyük markalarından biri olan Akşeker imza attı. Akşeker, 9-12 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyayı duyurdu.

dana-kiyma.jpeg

Akşeker, dana kıymanın 400 gramını 120 liradan satmaya başladı. Kıymanın kilogram fiyatının ise 300 TL olduğu duyuruldu. 400 gram dana kuşbaşının da 132,5 TL olduğu duyuruldu. Kuşbaşının kilo fiyatının 331,25 TL olduğu duyuruldu. Satışların Akşeker Fabrika Satış mağazalarında yapıldığı da aktarıldı.

5-3-1.jpg

MERAM VE SELÇUKLU'DA 2 SATIŞ MAĞAZASI VAR

Akşeker, Konya'nın et sektöründe önemli markalarından biri olarak hizmet veriyor. Konya'da hizmet veren Akşeker, Konya'da kendi tesisinde ürettiği et ve et ürünlerini Konyalılara sunuyor. Akşeker, 'Fabrikadan sofraya' sloganı ile yakın zamanda açtığı kendi satış mağazalarında tüketiciyle buluşuyor. Akşeker'in satış mağazalarında sadece et değil, yine Konya'da üretilen sucuk, sosis, ve pastırma gibi ürünler de satılıyor.

5-4-1.jpg

Akşeker'in satış mağazaları Meram'da ve Selçuklu'da bulunuyor. Akşeker'in Selçuklu'daki mağazası Malazgirt Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi'nde, Meram'da Yenişehir Mahallesi Gazze Caddesi Yeşilyurt Sokak'ta hizmet veriyor. Akşeker Group, 1986 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olup, genel merkezi Konya'da olan bir şirkettir. Akşeker; helal kesim, helal üretim yaparak, insan sağlığını ve kaliteli hizmeti ilke edindiğini her fırsatta belirtiyor.

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR