Konyalılar ucuz kuruyemişi çok sevmişti! O mağazanın ikinci şubesi Karatay'a açılıyor

Konyalılar ucuz kuruyemişi çok sevmişti! O mağazanın ikinci şubesi Karatay'a açılıyor

Genel merkezi Ankara'da olan, geçtiğimiz hafta ise Konya'da şube açan Çitlekçi, kısa süre içinde Konya'nın en çok tercih edilen kuruyemiş mağazalarından biri oldu. Çitlekçi, şehirde bir diğer şubeyi de Karatay'da açmayı düşünüyor.

Genel merkezi Ankara'da olan, geçtiğimiz hafta ise Konya'da şube açan Çitlekçi, kısa süre içinde Konya'nın en çok tercih edilen kuruyemiş mağazalarından biri oldu. İstanbul Yolu Caddesi Zafer Sanayi girişinde hizmete giren Çitlekçi, şehirde bir diğer şubeyi de Karatay'da açmayı düşünüyor.

adsiz.png

Ankara'nın meşhur kuruyemiş firmalarından Çitlekçi, Konya'nın Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi, İstanbul Yolu Caddesi, Ayazlar Sokak'ta kısa süre önce bir satış mağazası açarak hizmete girdi. Konyalılar, Çitlekçi'ye yoğun ilgi gösterdi.

citlekci-konya-magazasi.jpg

Piyasa göre fiyatları uygun, ürünleri ise taze olan Çitlekçi'de sadece kuruyemiş değil; şeker, çikolata, lokum, Beypazarı kurusu gibi birçok ürün de satılıyor. Çitlekçi'de kabak çekirdeğinin kilosu 269 liradan, yer fıstığının kilosu 169 liradan, paket Beypazarı kurusu da 89 liradan satışa sunuluyor. Konyalılar, İstanbul Yolu Caddesi Zafer Sanayi girişinde açılan Çitlekçi'nin satış mağazasına yoğun ilgi gösteriyor.

Birçok Konyalı, şehre böyle bir mağaza kazandırıldığı için yetkililere teşekkür ediyor. Çitlekçi'nin Konya'da mağaza sayısını artıracağı, yeni bir şubeyi de Karatay'a kısa süre içinde açacağı öğrenildi. Çitlekçi Mağazacılık, vatandaşa uygun fiyata en kaliteli ürünleri satmak için 1979 yılında kuruldu. Birçok kente şube açan marka, son olarak İç Anadolu'nun en gözde şehirlerinin başında yer alan Konya'ya geldi. Mağazada kartla temassız alışveriş de yapılmıyor. Müşterilerden genellikle şifre isteniyor.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum