Konyalılar bu gece kuyruğa girecek! Okkalı zam kesinleşti

Konyalılar bu gece kuyruğa girecek! Okkalı zam kesinleşti

Türkiye'de motorin fiyatlarına okkalı bir zam daha geliyor. Konyalıların bu gece akaryakıt istasyonlarında kuyruğa girmesi bekleniyor.

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına gelen zamları vatandaş yakından takip ediyor. Milyonlarca araç sahibi artan benzin ve motorin fiyatlarına tepki gösteriyor. En ufak bir zammın bile nakliye maliyetlerini doğduran etkilemesi birçok ürüne zam anlamına geliyor.

zam-44.jpg

MOTORİNE GELEN ZAM SEBZE VE MEYVEYE DOĞRUDAN YANSITILIYOR

Bu durumdan en çok etkilenen ise meyve ve sebze fiyatları. Motorine zam geldikçe gıda ürünlerine zam geliyor. Sırf bu yüzden vatandaş motorin fiyatlarının sabit kalması gerektiğini düşünüyor. Brent Petrol fiyatlarındaki artışa bağlı olarak bu gece yine motorine zam gelecek. Söz konusu zam miktarının ise litre başına 2 lira 55 kuruş olduğu öğrenildi.

zam.jpg

KONYALILAR BU GECE KUYRUĞA GİRECEK

Konya'da güncel olarak motorinin litre fiyatı 43 lira 9 kuruşa satılıyor. Yeni zamla birlikte kentte motorinin litre fiyatı 45 lira 64 kuruşa yükselecek. Konyalıların zamdan önce akaryakıt istasyonlarında kuyruğa girmesi bekleniyor. Yeni tarife gece 00.00'dan itibaren pompaya yansıtılacak. Benzin fiyatlarında ise henüz bir değişiklik beklenmiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum