Konyalı gazeteci bu çukurdan dolayı kaza yapıyordu! Suç duyurusunda bulundu

Konyalı gazeteci bu çukurdan dolayı kaza yapıyordu! Suç duyurusunda bulundu

Gazeteci Süleyman Kuloğlu, önceki akşam saat 22.30 sularında Büyük Kumköprü Caddesi'nde yoldaki çukur nedeniyle büyük bir kaza atlattı. Aracında zararın olduğunu ifade eden Kuloğlu, “Başka insanların canı yanmasın, bu yola acilen önlem alınsın” dedi

Konya'da uzun yıllar boyunca medya sektöründe hizmet veren Televizyon Programcısı-Gazeteci Süleyman Kuloğlu, Büyük Kumköprü Caddesi üzerindeki çukur nedeniyle kazanın eşiğinden döndü. Ortalama hızının 40 olduğunu ifade eden Kuloğlu, “Hızım biraz daha yüksek olsaydı, kesin kaza yapmıştım. Allah korudu” dedi.

185693-10150102993674898-8278462-n.jpg

Yoldaki çukur dolayısıyla aracında zarar oluştuğunun altını çizen Gazeteci Süleyman Kuloğlu, “Çukuru görür görmez daha da yavaşladım. Buna rağmen aracımda zarar oluştu. Bu olaydan ayrıca ciddi kaza yapma endişesiyle psikolojik olarak kötü etkilendim” şeklinde konuştu.

photo-2024-05-06-10-37-21-2.jpg

SABAH UYANIP GİTTİM HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOKTU!

Yaşanan olay sonrası hemen Fatih Polis Merkezi'ne gittiğini söyleyen Kuloğlu, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yoldaki sorunu tespit ettirmek ve yaşadığım durumu kayıtlara geçirmek için polis merkezine gittim. Yakın ilgi gösteren ekipler, hemen kazanın eşiğinden döndüğüm yere geldi.

photo-2024-05-06-10-37-21-2-001.jpg

Durum tespiti yapıldı. Ben de şikayetçi oldum. İlgili kurum neresiyse onlardan şikayetçi oldum. Orada bir inşaat bekçisi, polislere bilgi verdi. KOSKİ ekiplerinin önceki gün burada çalışma yaptıklarını dile getirdi. Burada yarım bırakılmış bir iş söz konusu. Daha hızlı olsaydım, kaza yapsaydım ve hayatımı kaybetseydim, bunun hesabını kim verirdi? Ya da Allah korusun, bir sürücü orada kaza yapsa bunun izahını kim yapacak? Olaydan bir gün sonra sabah saatlerinde de çukurun olduğu yere gittim.

photo-2024-05-06-10-37-20.jpg

Hiçbir değişiklik yok. Çukur öylece kalıp, tehdit oluşturmaya devam ediyor. Ben, başka kişilerin Büyük Kumköprü Caddesi üzerindeki çukur nedeniyle canı yansın istemiyorum. Ben, dikkatli ve yavaş gittim, aracımda hasar var. Aracın kontrolünü de kaybedebilirdim. Ben, bir gazeteciyim. Bu meseleyi duyurmak için durum tespiti yaptırmak istedim.”

Çukurun olduğu alanda KOSKİ’nin, müracaat üzerine kazı yaptığı Karatay Belediyesi’nin de bugün öğleden sonra yola yamayı yaptığı öğrenildi.

İşte yolun son hali

whatsapp-image-2024-05-06-at-16-22-04.jpeg

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum