Konyalı başkan itiraf etti: Bir lidere sempati duymuş olabilirim!

Konyalı başkan itiraf etti: Bir lidere sempati duymuş olabilirim!

Konyaspor taraftarının, Kulüp Başkanı Av. Fatih Özgökçen'e “Siyasi başkan” eleştirileri devam ederken, Özgökçen, bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özgökçen, bazı taraftarların siyasi seçimi fırsat bildiğini, konuyu manipüle ettiğini ifade etti. “Bu konuyu açıklamak istiyorum ki yanlış anlaşılmasın” diyen Özgökçen, herkesin kendine göre bir siyasi görüşünün olabileceğine vurgu yaptı. Toplantıda bulunanların her birinin a partisine birinin b partisine birisinin de c partisine sempati duyabileceğine vurgu yapan Özgökçen, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz de bir lidere sempati duymuş olabiliriz.

whatsapp-image-2023-10-26-at-13-36-15-001.jpeg

Bir siyasi parti geçmişimiz olabilir. Bir siyasi partinin üyesi de olabiliriz. Bir siyasi partinin mensubu olmakla da gurur duyarım. Bir başkası da bir siyasi partinin mensubu olmakla gurur duyabilir. Bunda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bize verilen görevleri siyasi olarak kullanmamamız gerekiyor. Bugün Konya'yı yöneten belediye başkanlarının da bir siyasi partisi ve görüşü vardır ama o makamları yönetirken her vatandaşa hizmet etme görev ve zorunluluğumuz var.

Bizim buradaki görevimiz de siyasi argümanların dışında tamamıyla Konyaspor'un iyiliği için hiçbir taraftarı ayırt etmeden hizmet vermektir. Bugüne kadar da bunu yaptık. Biri 'Niye siyasi kimliği savunuyorsun' derse yanlış konuşmuş olur. Zaten benim bir siyasi kimliğim var, herkeste olduğu gibi.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum