Konya'da yeni bir Gros market açılıyor! Gençlere istihdam sağlayacak

Konya'da yeni bir Gros market açılıyor! Gençlere istihdam sağlayacak

Konya, iş dünyasının hareketlendiği ve ticaretin canlı olduğu bir şehir olarak bilinirken, bu hareketliliğe bir yenisi daha ekleniyor.

Gros marketin açılmasıyla birlikte, Konya'da istihdam da artacak. Çeşitli departmanlarda çalışacak personel alımlarıyla birlikte, şehrimizdeki işsizlik oranına da olumlu yönde katkı sağlanması bekleniyor. Ayrıca, yerel üreticilere de yeni bir pazar oluşturarak ekonomik canlılığın artmasına destek olması bekleniyor.

13-4.jpeg

12 yıldır faaliyet gösterdiği Karatay belediyesi sınırlarında bulunan Beşyol Akyurt Süpermarket mağazasını Full Gross markası ile yeniden Konya’nın beğenisine sunmak için hummalı bir çalışma devam ediyor. 1 aydır devam eden inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı 14 Mart 2024 tarihinde Beşyol Full Gross mağazası yeni konsepti ve indirimleriyle hizmete girmek için gün sayıyor.

4 bin metre kare satış alanı ile Konya’nın en büyük gross marketleri arasında yerini alacak Full Gross, modern alışveriş ortamında, ucuz ürünleriyle, kaliteli hizmet sunacak. Full Gross’ta yerinde üretim sıcak unlu mamuller de yer alacak. Şirketin Ankara’da 2 Full Gross marketi hizmet veriyor. Konya’da ki marketi dev otoparkıyla nitelikli hizmet sunacak.

13-3.jpeg

UCUZ VE KATİLELİ OLACAK

Akyurt Süpermarket ve Full Gross Genel Müdürü Emrah Uyanık, “Konya için muhteşem konsept ile Full Gross’u hazırlıyoruz” dedi.

Ucuz ve kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliği sunacaklarını dile getiren Uyanık, “4 bin metrekare satış alanı ve 5 bin metrekare kapalı otoparkımızla 14 Mart 2024’ten itibaren Konya’mıza hizmet vermeye başlayacağız. Bu yeni yatırımımız sayesinde ilave 60 yeni personel istihdamı ile ülkemiz ekonomisine ve Konya’mıza katkı sağlamaktan mutluyuz. Konya’mızın seçkin yöresel marka ve ürünlerinin ön planda olduğu Full Gross Market açılıyor. 2024 yılı içinde Full Gross konsepti ile Konya’da yatırımlarımıza ve büyümeye devam edecektir. 14 Martta Beş Yol mevkindeki açılış coşkumuza sizleri de bekliyoruz” diye konuştu.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum