Konya'da spor camiası iftarda buluştu

Konya'da spor camiası iftarda buluştu

Konya'nın sporu ve sporcusu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Taban Birlikleri tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu. Atatürk Stadyumu çimleri üzerinde gerçekleşen organizasyona yaklaşık bin 600 kişi katıldı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu önderliğinde tüm taban birlikleri tarafından verildi.  Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, TSYD Konya Şubesi,  TÜFAD, Konya Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Konya Futbol Adamları Derneği ve Konya Saha Komiserleri Derneği'nin katkıları ile yapılan iftar daveti Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu 1 Nolu Saha da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Çimler üzerinde gerçekleşen güzel organizasyona başkanından idarecisine müdüründen personeline sporcusundan hakemine yaklaşık bin 600 kişi katıldı.

1-(1).20140707145711.jpg

Yoğun ilgi gören bu organizasyona  Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan,  Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, TÜFAD Konya Şube yönetimi ile taban birlikleri başkanları,    kulüp yöneticileri,  bürokratlar, meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, amatör spor kulüplerin başkanları, yöneticileri,  spor adamları, sporcular ve aileleri katıldı. Taban Birliklerinin verdiği muhteşem iftar yemeğine Konyaspor eski başkanlarından Mehmet Çolakoğlu, Metin Ortakarpuz, Mustafa Bayram, eski yöneticilerden Faruk Turhan, İbrahim Kaplan ve Necdet Erben'de katıldı.  

1-(2).20140707145723.jpg

AY: SPOR AİLESİNİ BURADA GÖRMEK BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ  

Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay iftar daveti sonrası, “Sevgili spor ailesi” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü. “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak sizleri bir arada görmekten ve burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimizi bu yıl Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve taban birliklerimizle ortaklaşa organize ettik. Burada gördüğüm birliktelik  bu güzel ortam beni çok mutlu etti. Konya sporunun bu birlikteliği artarak devam edecektir”. Remzi Ay konuşmasını katılımcılara teşekkür ederek ve hayırlı ramazanlar dileğinde bulunarak sonlandırdı.

1-(4).20140707145736.jpg

BAYKAN: DUYGU DOLU BİR BULUŞMA

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da oluşan atmosferden büyük mutluluk duyduğunu belirtirken; “Yıllarca Konya sporuna ev sahipliği yapmış stadyumda tüm spor camiası ile buluşmak bizleri çok duygulandırdı. Burada hepimizin birer anısı muhakkak var. Tüm bu güzel anılar ile buraya kısa zamanda veda edeceğiz. Bu önemli buluşmada katkısı olan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Remzi Ay ve Mehmet Baykan’ın ardından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu günün önemini dile getirerek yıllarca spora ve Konyaspor'a ev sahipliği yapan stadın içinde yapılması noktasında duygularını dile getirdi.

1-(5).20140707145744.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.