Konya'da kadın kasap, 359,99 TL'ye kuşbaşı satıyor! Gerekçesi şaşırttı

Konya'da kadın kasap, 359,99 TL'ye kuşbaşı satıyor! Gerekçesi şaşırttı

Konya'da bir kasap anlamlı bir kampanyaya imza attı. Karatay Hacıyusufmescit Mahallesi Başak Caddesi'nde hizmet veren Okyanus Et ve Tavuk Ürünleri, dana kıyma ve dana kuşbaşında indirime gittiğini duyurdu.

Bu işletmede orta yağlı dana kıymanın kilogram fiyatının 339,99 lira, orta yağlı dana kuşbaşının ise 359,99 TL'ye düşürüldü. Dana kıyma ve dana kuşbaşında indirime gitmenin gerekçesi ise takdir topladı. Kasap, satışlardan elde edecekleri geliri, Gazze'ye göndereceklerini duyurdu. Kampanya, 7 Şubat'ta başladı, 11 Şubat'a kadar sürecek. Kasap, hazırladığı görselde “Gazze için birlik zamanı” mesajı verdi. Dana kıyma ve dana kuşbaşının stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

photo-2024-02-07-11-57-44-1.jpg

GAZZE'YE UMUT OLMAK, KONYALILARA İNDİRİMLİ ET SATMAK İSTEDİK

Bu işletmede kampanya öncesi kıymanın kilosu 380, orta yağlı kuşbaşının kilosu da 390 TL'ye satılıyordu. Okyanus Et ve Tavuk Ürünleri İşletme Sahibi Eylül Üstündağ, kampanya ile ilgili Merhaba Gazetesi'ne konuştu.

photo-2024-02-07-11-57-45.jpg

Üstündağ, “Gazze'deki insanlara bir umut ve ses olmaya niyetlendik. Uygun fiyata vatandaşımız et tüketsin istedik” dedi.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum