Konya'da bu mağaza çok ucuza mont satıyor! Vatandaş soğukta kuyruğa girdi

Konya'da bu mağaza çok ucuza mont satıyor! Vatandaş soğukta kuyruğa girdi

Konya’da bir esnafın sezon sonu yaptığı indirim, uzun kuyruğu da beraberinde getirdi. Birçok genç ucuza mont, ayakkabı, pantolon, ceket alabilmek için soğuk havada saatlerce indirim kuyruğunda bekledi. Aynı esnaf, geçen yıl da indirim yapmıştı

Ucuza giysi alma devri bitti. Birçok yerde mont, pantolon, ayakkabı, ceket, gömlek, kazak artık pahalı satılıyor. İnsanlar ise ihtiyaçlarını karşılamak için indirim yapan şirketleri, firmaları, esnafları takip ediyor. Konya'da soğuk havada yürek dağlayan görüntüler yaşandı. Eski Dersaneler Sokağı'nda genellikle şubat ayında indirim yapan bir esnafın dükkânın önünde uzun kuyruk oluştu. Kuyrukta saatlerce bekleyenlerin ise genelde genç olduğu görüldü. Birçok vatandaş, “Vay be gençlerimiz ne hale düşmüş. İhtiyaçlarını ucuza karşılamak için saatlerce sıra bekliyorlar” yorumunda bulundu.

6-2.jpg

SOĞUKTA SAATLERCE İNDİRİM KUYRUĞUNDA BEKLEDİLER

Eski Dersaneler Sokağı hizmet veren bir esnaf, '7.'si diyerek geleneksel sezon sonu büyük indirimi yaptığını duyurdu. Ucuzluğu duyan birçok genç, dükkânın önüne akın etti. Gençler, ucuza giysi, ayakkabı alabilmek için sabahın erken saatlerinde soğuk havada saatlerce sırada bekledi. İndirimin ardından dükkânın önünde metrelerce kuyruk oluştu. Vatandaş daha ucuza giysi alabilmek için, soğuğa aldırış etmeden kuyrukta beklemeyi tercih etti.

6-1.jpg

ÜRÜNLER KAPIŞ KAPIŞ SATILDI!

Aynı esnaf, geçtiğimiz yıl şubat ayında da benzer indirim kampanyası yapmıştı. Dükkânın önünde yine metrelerce kuyruk oluşmuştu. Ucuz ürün fiyatını duyan sıraya girmişti. Eski Dersaneler Sokağı'nda bir giysi dükkânı, tüm mont ve kabanları 350 liradan satışa çıkardı. Kürklü kot ceketler 200 liraya satıldı. Tüm pantolonlar 200 liradan, sweatler 150 liradan, gömlekler de 100 liradan satışa çıkarıldı. Ceketler 200 liraya satışa sunuldu. Yelek ve peluş ceketlerde de kampanya yapıldı. Bu tür ürünler de 200 liradan müşteriye verildi. Alt eşofmanlar 100 liraya düşürüldü. Takım elbise 300 liradan satışa çıktı. Ayakkabılar ise 200 liraya satıldı. Ürünler, kapış kapış satıldı.

'BİZE SIRA GELENE KADAR KUYRUKTA BEKLEYECEĞİZ'

Kuyrukta bekleyen bazı gençler, gazetemizin sorularını yanıtladı. Fiyatların çok uygun olduğunu söyleyen gençler, “En ucuz kot pantolon 600-700 lira olmuş. En ucuz ayakkabı 1000 TL olmuş. Marka nedir unuttuk. Kim 100 liraya gömlek, 200 liraya pantolon verir bu devirde? İndirimi duyar duymaz geldik. Bekliyoruz. İnşallah sıra bize gelir. Hava soğuk ama yapacak bir şey yok. Bu fırsatı bir daha bulamayız. Ne kadar gerekiyorsa, o kadar bekleyeceğiz. Bize sıra gelene kadar buradayız” dedi.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum