Konya'da 5 liraya simit satan fırıncı konuştu: Şükürler olsun yine kazanıyoruz

Konya'da 5 liraya simit satan fırıncı konuştu: Şükürler olsun yine kazanıyoruz

Konya merkezde 11 lira olan simit bu fırında 5 liraya satılıyor. Fırının sahibi Konyalıların bu durumdan memnun olduğunu dile getirdi.

Herkesin simit yiyebilmesi için kampanya yaptıklarını vurgulayan Arı Unlu Mamüller sahibi Zekeriya Arı, “Her yerde 11 lira olan simit bizde 5 lira. Vatandaşlarımıza katkıda bulunmak için böyle kampanya yaptık” dedi.

3-4.jpg

Yüksek enflasyon, hayat pahalılığı birçok ürüne zam olarak yansıyor. Konyalılar zamlara çare olarak tasarruf yapmaya çalışıyor. Son zamla sabah kahvaltıların vazgeçilmezi olan simit 9 liradan 11 liraya yükseldi. Eski Garaj civarında bulunan Arı Unlu Mamüller isimli işletme simidi 5 liraya satışa sunuyor. Konyalılara ucuza simit sattığını dile getiren Arı Unlu Mamüller sahibi Zekeriya Arı, ilgiden memnun.

3-3.jpg

KONYALILAR TEŞEKKÜR EDİYOR

Simit fiyatının 5 lira olmasına rağmen kâr ettiklerini belirten Arı Unlu Mamüller sahibi Zekeriya Arı, kampanyanın devam edeceğini söyledi. Arı, “Türkiye’de ekonomik sorunlar yaşanıyor. İnsanlar ekonomik geliri önceki yıllara göre azaldı. Biz de krizle mücadele eden vatandaşlarımıza katkıda bulunmak için simit fiyatında kampanya yaptık. Simidi 5 liradan satıyoruz. Her yerde 11 lira olan simit burada farklı. Sadece simit satmıyoruz. Birçok unlu mamül diğer işletmelere göre daha uygun. Konyalılar bu konuda her geldiklerinde teşekkürlerini iletiyorlar. İnsanlar çok memnun oldu. Zarar etmiyoruz. Çok az kâr ediyoruz. Yine de şükür etmeyi biliyoruz. Bu şekilde kampanya yaptığımızda tüketiciler bizden alışveriş yapıyorlar. İşlerimiz de güzel oluyor” diye konuştu.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum