Konya merkezli holding rekor kırdı! Tam 768 milyon liraya yükseltildi

Konya merkezli holding rekor kırdı! Tam 768 milyon liraya yükseltildi

Konya'nın en bilindik holdinglerinden olan Loras Holding (Eski ismiyle İttifak Holding) sermayesini artırdı. Rekor kararla birlikte holdingin yeni sermayesi 768 milyon lira oldu.

Konya'nın en büyük holdingleri arasında yer alan ve vatandaşın yakından bildiği İttifak Holding kısa süre önce ismini değiştirdi. Loras Holding ismiyle yoluna devam eden holding büyümesini sürdürüyor. Konya'da İmaş Makine ve Selva gibi dev firmaları bünyesinde barındıran holding aynı zamanda gayrimenkul sektöründe Adese Gayrimenkul ile yoluna devam ediyor.

loras-1.webp

TÜRKİYE'DE İLK 1000'E GİREN İMAŞ DİKKAT ÇEKİYOR

Türkiye'nin en büyük 1000 ihracatçısı listesinde yer alan İmaş Makine aynı zamanda sektöründe ilk 10'da yer alıyor. Organize sanayi bölgesindeki dev fabrikasında ürettiği makinaları dünyaya satan firma yeni hedeflere emin adımlarla ilerliyor.

loras-2.jpeg

SELVA GIDA'DAN MİLYONLARCA DOLAR YATIRIM

Loras Holding bünyesindeki Selva Gıda meşhur bir marka olarak ön plana çıkıyor. Onlarca ülkeye makarna ihracatı yapan firma, sektöründe liderler arasında yer alıyor. Selva Gıda geçtiğimiz yıl fabrikasına milyonlarca dolarlık yeni yatırımlar yaptı.

selva-3.jpg

MART AYINDA TESLİMAT BAŞLAYACAK

Bir zamanlar market sektöründe faaliyet gösteren Adese'yi Konyalı olup bilmeyen yok. Holdingin kararıyla market sektörüne veda eden Adese, gayrimenkul sektöründe büyük projelere imza atıyor. Adese Gayrimenkul ZerMeram projesindeki çalışmalarına hızla devam ediyor. Projede teslimatların Mart ayı itibariyle başlaması planlanıyor.

zermeram.jpg

LORAS HOLDİNG SERMAYESİNİ ARTIRACAK

Yukarıda ismi geçen firmaları bünyesinde bulunduran Loras Holding ise dikkat çeken bir karara imza attı. Loras Holding 384.000.000 TL olan sermayesini, halka arz yöntemiyle yüzde 100 oranında artırarak 768.000.000 TL'ye çıkaracak. Holdingin bu kararının piyasada olumlu karşılık bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum