Konya merkezli firmanın garajından 19 lüks otomobil çıktı! 50 milyon lira değerinde

Konya merkezli firmanın garajından 19 lüks otomobil çıktı! 50 milyon lira değerinde

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 21 şirketi tasfiye etmişti. Birikim yaparak ev sahibi olmayı vadeden firmalardan bir tanesi de Konya merkezliydi. Hedefevim Gayreminkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait 19 otomobil TMSF tarafından satışa çıkarıldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 21 tasarruf finansman şirketine yönelik tasfiye kararı almıştı. Söz konusu karar çerçevesinde bahsi geçen firmalar TMSF denetimine geçti. Vatandaşı ufak birikimlerle ev sahibi yapacağını vadeden bu firmalar geride binlerce mağdur bıraktı.

evim.jpg

KONYA MERKEZLİ FİRMAYA AİT 19 LÜKS OTOMOBİL SATILACAK

TMSF, bu şirketlere ait varlıkların satışıyla mağdurların zararını ödüyor. TMSF yönetiminde bulunan Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Tic. AŞ Konya merkezli olmasıyla dikkat çekiyor. Firmaya ait 19 otomobil TMSF tarafından satışa çıkarıldı. Listede dünyaca ünlü markaların yer alması önemli bir detay olarak yer aldı.

foto-temsili.webp

TMSF tarafından duyurulan satış ilanında şu ifadelere yer verildi:

Tasfiye Halinde Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ’nin (TH Hedefevim AŞ/Malik) araçları kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak İhale Şartnamesinde (Şartname) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

Satışa çıkarılan otomobiller şu şekilde:

adsiz.jpg

Listede yer alan otomobillerin toplam muhammen bedeli 50 milyon liraya denk geliyor. Satışa çıkarılan en dikkat çekici otomobil ise Bentley Continental Gt Speed.

image.png

Aracın muhammen bedeli 6 milyon 300 bin lira olarak belirlendi. Bir diğer araç ise Mercedes Benz S350 Bluetec 4 Matic Long. 34 AYD 42 plakalı bu otomobil için 5 milyon 350 bin lira muhammen bedel belirlendi.

image-1.png

İHALE GÜNÜ, SAATİ VE YERİ AÇIKLANDI

İhale yukarıda belirtilen araçlar için 22.02.2024 tarihi saat 10.00’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (Fon) Büyükdere Cad. No:143 Esentepe - Şişli / İSTANBUL adresindeki Konferans Salonunda yapılacaktır.

Satıştan elde edilen gelirle mağdurlara ödeme yapılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum